pedagogjobb.se

Teacher, Special Education

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 36 schools and around 25,600 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Internationella Engelska Skolan i Lund söker 1 Speciallärare som kan börja hos oss i Augusti 2019.

Vi har ett starkt och kompetent elevhälsoteam och ett lärarkollegium som ger dig möjlighet att tillsammans med dem medverka till utvecklingen av skolans verksamhet, samtidigt som du ges förutsättningar att själv utvecklas i rollen som Speciallärare. Vi arbetar aktivt och medvetet för en trygg, lugn och motiverande studiemiljö där samverkan och delaktighet är en viktig del. Var elev ska stöttas och utmanas till sin största möjliga kunskapsutveckling för att rustas för vidare val och möjligheter i livet!

Som speciallärare stimulerar och bemöter du eleven utifrån elevens egna förutsättningar och behov. Du kommer ingå i skolans Special Education Team, där du arbetar med elever, föräldrar och skolans pedagoger och arbetslag. Som speciallärare kommer du arbete med elever i  7 - 9.

Vi söker dig som är legitimerad speciallärare och har erfarenhet av undervisning av den berörda åldersgruppen och av barn i behov av särskilt stöd. Du behöver ha en bred kunskapssyn samt vara tydlig i din ledarroll. Du har en positiv elevsyn och ser samarbete som en viktig och nödvändig del i skolverksamheten.

Vidare är du en person som drivs av att motivera elever att uppnå sin fulla potential. Du tror på elevernas egen förmåga och arbetar på ett systematiskt, strategiskt och långsiktigt sätt. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga, ledaregenskaper och personlig mognad. 

Vill du arbeta i en internationell skolmiljö där hälften av undervisningen sker på engelska men läroplanen är på svenska? Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Logga
Teacher, Special Education

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB