pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Teacher, Social Studies, Geography, History, Religion, Swedish , Ages 10 - 12

Ansök nu

Teacher, Social Studies, Geography, History, Religion, Swedish , Ages 10 - 12

About this vacancy

Vill du jobba i en internationell miljö med tydlig pedagogisk vision? Är du entusiastisk och brinner för att bygga en helt ny IES-skola från grunden?

Vi söker nu en lärare i svenska och SO 4 - 6.

Internationella Engelska Skolan Upplands Väsby öppnades i Augusti 2020. Vi startade upp denna skola med 16 klasser i åk F-7 för att sedan utvecklas vidare till en F-9 skola. Vi har idag elever från F-8 fördelat på 18 klasser och kommer att ha 20 klasser från F-9 ht-22.

IES i Upplands Väsby är en internationell skola på riktigt. Vi har en fantastisk mix av personal från hela världen tillsammans med personal från Sverige vilket leder till ökad kvalitet på utbildningen. Att få vara lärare i en nystartad skola innebär att man får vara med i uppbyggnadsfasen och kunna skapa bästa möjliga förutsättningarna som lärare från grunden. Detta innebär också att man måste vara flexibel, lyhörd, ha en positiv inställning samt vara en lagspelare. Du kommer att ingå 4-6 teamet. Som stöd i ditt arbete har du en HOD (Head Of Department) samt en HOY (Head Of Year) som kommer att stötta dig i ditt arbete som lärare inom svenska och SO.

Vi tror på vår metod, the IES Ethos, att med tydligt fokus på studiero, trygghet och respekt bygga en positiv skolmiljö som är tillåtande och inkluderande – och som ger bra skolresultat. Du tycker, precis som vi, att en lärare ska ha fokus på att undervisa och utveckla sin profession tillsammans med andra, och i övrigt ska det finnas bra stödstrukturer för allt från elevhälsa, lokalvård, IT-stöd till kollegial samverkan.

Skriv ett personligt brev, bifoga CV, löneanspråk och ansöka idag. Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

Logga
Teacher, Social Studies, Geography, History, Religion, Swedish , Ages 10 - 12

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB