pedagogjobb.se

Logga

Teacher, Social Studies, Geography, Civics, History, Religion, Ages 13 - 15

Ansök nu

Teacher, Social Studies, Geography, Civics, History, Religion, Ages 13 - 15

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 39 schools and around 28,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Vill du jobba i en internationell miljö med tydlig pedagogisk policy? Vi söker för vårterminen 2021 en behörig lärare i SO-ämnen årskurs 7-8. Tjänsten är ett vikariat för en föräldraledighet och omfattar 100%, med mentorskap i årskurs 7.

På Internationella Engelska Skolan i Uppsala, följer vi svensk läroplan LGR11 och undervisningen bedrivs både på engelska och svenska beroende på ämne. SO undervisas på svenska. Vi har en tydlig värdegrund med en trygg arbetsmiljö och ordning. Skolan verkar för att lärande och välmående sätts i första rummet. Du kommer att vara en del av ett internationellt team av lärare och övrig personal där arbetsspråket är engelska. Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete med goda förutsättningar för personlig utveckling, en arbetsplats med en trygg och välkomnande atmosfär, en miljö som innehåller skratt i vardagen samtidigt som den är drivande och utvecklande mot tillgänglig undervisning för alla.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är behörig lärare i samhällsorienterade ämnen för undervisning i årskurs 7 och 8. I tjänsten ingår också delat mentorskap för en årskurs 7.  Din egen undervisning som lärare sker på svenska men kollegor emellan talar vi engelska.

Kompetenskrav

Vi vill att du har examen från lärarutbildning och lärarlegitimation eller motsvarande utbildning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet utifrån våra behov och förutsättningar.

Personliga kvalifikationer

Du är utåtriktad, social och har lätt för att komma överens med dina kollegor. Du är även bra på att prioritera på ett effektivt sätt, känner dig bekväm med att arbeta självständigt och vågar be om hjälp när det behövs. Du är noggrann och strukturerad samt har en god förmåga att formulera dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Du är en van IT-användare och sätter dig snabbt in i nya datasystem.

Hos oss på IES Uppsala får du ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor! Känner du att detta passar in på dig så är du varmt välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande.

Dela detta jobb

Logga
Teacher, Social Studies, Geography, Civics, History, Religion, Ages 13 - 15

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB