pedagogjobb.se

Logga

Teacher, Social Studies, Geography, Civics, History, Religion, Ages 11 - 14

Ansök nu

Teacher, Social Studies, Geography, Civics, History, Religion, Ages 11 - 14

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 37 schools and around 26,800 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Är du en behörig i SO Lärare och vill arbeta i en internationell miljö?

Vi söker dig som trivs med att arbeta med barn i en utvecklande och internationell miljö. Du har ett starkt driv och initiativförmåga och det är viktigt att du är utåtriktad och har en god bedömningsförmåga. Det är viktigt att du ser din roll som en del av helheten där allas insatser är viktiga. 

Vi kommer alltid att söka efter de bästa sätten att undervisa, därför utvecklar vi vår pedagogik kontinuerligt tillsammans med våra internationella kollegor. 

Vi följer den svenska läroplanen LGR11. 

Vi framhäver att det är viktigt med struktur och ordning. Ordningsregler är viktiga för att skapa en lugn och trygg arbetsmiljö för både stora och små. 

   Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logga
Teacher, Social Studies, Geography, Civics, History, Religion, Ages 11 - 14

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB