pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Teacher, Social Studies, Geography, Civics, History, Religion

Ansök nu

Teacher, Social Studies, Geography, Civics, History, Religion

About this vacancy

Vi söker en behörig lärare med lärarlegitimation i SO. Vill du jobba i en internationell miljö med tydlig pedagogisk vision och skolkultur. Vill du dela med dig av din kunskap, dina erfarenheter och är entusiast att vara med och utveckla vår skola i Västerås?

Internationella Engelska Skolan Västerås är en 4-9 skola med ca 760 elever och 75 medarbetare. Vi är stolta över vår skolkultur och vårt arbete med att skapa en lugn och trygg skolmiljö. Vi är en skola där lärare kan fokusera på att undervisa, elever ges möjlighet att lära sig och alla tycker om att komma till skolan varje dag. Alla lärare har den berikande erfarenheten av att vara en klassmentor. Vi verkar för att lärande och kunskap sätts i första rummet. Vi har höga akademiska förväntningar, vilket innebär att vi arbetar för att alla elever ska nå sin fulla potential och utvecklas i sitt lärande. För oss är det även viktigt att eleverna lär sig ta ett personligt ansvar för sin egen utveckling och arbetsmiljö och att respektera sina skolkamrater, lärare och sig själva.

Vi är en internationell skola som följer den svenska läroplanen och undervisningen bedrivs både på svenska och på engelska. IES är unikt med den breda kompetens våra internationella och svenska lärare tillsammans utgör. Erfarenhet och utbildning från hela världen möts för att skapa den bästa utbildnings möjligheten för våra elever.

För att lyckas hos oss tror vi att du är:

  • Internationellt inriktad: Du kommer att samarbeta med kollegor som har olika utbildningar och erfarenheter från hela världen. Vissa elever har eventuellt inte svenska (eller engelska) som modersmål och du kommer därför att behöva anpassa din undervisning för att kunna möta varje elevs individuella behov.

  • Passionerad för ditt ämne: Du vill inspirera dina elever till att älska ämnet lika mycket som du gör.

  • Entusiastisk för att undervisa och lära: Du delar vår övertygelse om att varje elev kan uppnå sin fulla potential.

  • Flexibel: Du är villig att anta nya utmaningar och har ett öppet sinne för att tillsammans med andra utveckla skolan vidare.

Vi önskar att du är behörig lärare med lärarlegitimation i SO. 

Internationella Engelska Skolan är en av Sveriges största skolaktörer på grundskolenivå med 34 skolor och cirka 24 000 elever från hela landet. IES har vuxit stadigt och med bibehållen kvalitet sedan 1993.

För mer information om vår skola, vänligen se www.vasteras.engelska.se

Intervjuer kommer att ske löpande. 

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

 

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Logga
Teacher, Social Studies, Geography, Civics, History, Religion

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB