pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Teacher, Social Studies

Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-22

Ansök nu

Teacher, Social Studies

About this vacancy

Lärare i SO

Varför säger man att själen har evigt liv när det är atomerna som lever vidare?

Som lärare får man ibland frågor som är större än ett avgränsat ämnesområde. Det väcker funderingar att den enskilda kolatom du just andades ut en gång i tiden kan ha suttit i en dinosaurie. Inom hinduismen talar man om att vi återföds i evighet. Men är det vi eller atomerna?

Vad skulle du vilja utforska med dina elever? Vill du dela med dig av din kunskap?

Vi söker en behörig SO lärare på heltid för ÅK 6-9 med tillträde i augusti 2023.

Internationella Engelska Skolan Sundbyberg är en skola för årskurserna 4-9 med 864 elever och 90 medarbetare. Den är en skola där lärare kan fokusera på att undervisa, elever ges möjlighet att lära sig och alla tycker om att komma till skolan varje dag. Alla lärare har den berikande erfarenheten av att vara en klassmentor.

Skolan har en internationell inriktning och undervisningen bedrivs både på engelska och svenska. Skolan verkar för att lärande och kunskap sätts i första rummet. Eleverna lär sig ta ett personligt ansvar för sin egen utveckling och arbetsmiljö och att respektera sina skolkamrater, lärare och sig själva.

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

 

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Logga
Teacher, Social Studies

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB