pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Teacher, Science, Biology, Chemistry, Physics, Technology , Ages 10 - 13

Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Teacher, Science, Biology, Chemistry, Physics, Technology , Ages 10 - 13

About this vacancy

NO Lärare - IES Linköping

Internationella Engelska Skolan i Linköping är en skola för årskurserna 4-9. Vi söker nu en behörig mellanstadielärare i NO som vill arbeta hos oss ​​med start omgående. Det är ett vikariat på 100% med chans till fast anställning.

Det här är möjligheten att arbeta i en internationell miljö med en tydlig pedagogisk tanke. Våra lektioner bedrivs både på engelska och svenska beroende på ämne. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, och vi förutsätter att du har ett genuint intresse för barn och ungdomar. Hos oss är studiero viktigt, därav behöver du vara trygg i din lärarroll och ha förmågan att skapa ett gott arbetsklimat i våra elevgrupper. Du behöver också vara en lagspelare, ha en hög arbetsmoral och tycka om att arbeta med människor i en internationell skolmiljö. Du behöver ha en god förmåga att kommunicera och samverka med elever och kollegor, och en vilja att vara med och utveckla vår skola. 

Vi kan erbjuda en internationell arbetsplats med medarbetare från 17 olika länder och alla med olika bakgrunder. Vi finns centralt i Linköping i en klassisk byggnad från 1926 omgiven av en vacker park. På vår skola går idag ca 750 elever från årskurs 4 till årskurs 9.

Rekryteringen pågår och vakansen kan fyllas i före utgångsdatumet, så vänligen ansök så snart som möjligt. Intervjuer kommer att hållas online via ett videosamtal eller på plats i Linköping. Giltigt bevis ur belastningsregistret skall uppvisas vid intervju.

Mejla henrik.svard.linkoping@engelska.se

Välkommen med din ansökan!

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

 

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Logga
Teacher, Science, Biology, Chemistry, Physics, Technology , Ages 10 - 13

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB