pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Teacher, Physical Education

Ort
Kategorier
Utgår

2022-11-30

Ansök nu

Teacher, Physical Education

Vi söker nu en idrottlärare till IES Upplands Väsby.

Internationella Engelska Skolan i Upplands Väsby öppnades i Augusti 2020. Vi är en F-9 skola med 600 elever och 80 personal. IES i Upplands Väsby är en internationell skola på riktigt. Vi har en fantastisk mix av personal från hela världen tillsammans med personal från Sverige vilket kommer att leda till ökad kvalitet på utbildningen.

Att få vara med i uppstarten av en ny skola innebär att man får vara med och bygga upp en skola från grunden. Vi söker Dig som är legitimerad lärare i idrott, som älskar att undervisa och som sätter eleven i centrum. Du har ett positivt och professionellt förhållningssätt, är flexibel och visar stort engagemang i ditt arbete. Internationell erfarenhet och goda kunskaper i det engelska språket är meriterande eftersom engelska är arbetsspråket på skolan. 

Vi tror på vår metod, the IES Ethos, att med tydligt fokus på studiero, trygghet och respekt bygga en positiv skolmiljö som är tillåtande och inkluderande – och som ger goda skolresultat. Du tycker, precis som vi, att en lärare ska ha fokus på att undervisa och utveckla sin profession tillsammans med andra, och i övrigt ska det finnas bra stödstrukturer för allt från elevhälsa, lokalvård, IT-stöd till kollegial samverkan.

Skriv ett personligt brev, bifoga CV och ansöka idag. Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

Dela detta jobb

Logga
Teacher, Physical Education

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB