pedagogjobb.se

Logga

Teacher, Music

Ort
Utgår

2020-06-30

Ansök nu

Teacher, Music

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 37 schools and around 26,800 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

IES Tyresö är en skola för årskurserna 4-9 med ca. 930 elever och en ungefärlig personalgrupp på 83. Skolan ligger 20 minuter från Gullmarsplan och med en 5 minuters promenad till och från Tyresö Centrum. En av busshållplatserna ligger precis bakom skolan och vi har också tillgång till ett stort parkeringsgarage precis runt hörnet från vår skolbyggnad.

Vi söker nu kvalificerad musiklärare för årskurserna 4-9. Tjänsten är på heltid, vikariat under höstterminen, start i augusti, 2020. Vi intervjuar löpande och kan komma att fylla platsen före ansökningstidens slut. Vi jobbar med engelska som främsta samtalsspråk personalen emellan, men det är inte ett krav för att undervisa i musik.

I tjänsten ingår förutom sedvanliga arbetsuppgifter, såsom planering, undervisning och rättning, även mentorskap för 16 elever. Som mentor kontaktar du vårdnadshavare minst en gång i månaden med individuell feedback om barnens akademiska och sociala situation. Du finns tillgänglig för föräldramöten och konferenser och deltar aktivt i att upprätthålla skolans etos och vision.

Vi tror på ett tydligt ledarskap i klassrummet med öppen kommunikation mellan elev och lärare. Fokus ligger på lärande och arbetsro och skolans regler och rutiner kommuniceras och efterföljs av både elever och personal.

Vårt hårt arbetande lärarteam har högt i tak och samarbete är nyckeln för att skapa och bibehålla en röd tråd för alla våra elever från år 4-9. Som person är du är en hängiven team player, flexibel och med en positiv inställning till ämnet och är villig att göra det lilla extra för dina elever och kollegor. Du har goda verktyg för att skapa ett bra klassrumsklimat med tydlighet i ditt lärarskap och ledarskap. Du kan individanpassa dina lektioner och se till elevernas olika behov i samarbete med övriga aktörer på skolan. Kontinuerlig feedback till både elev och vårdnadshavare är något som får ta tid och en naturlig del i läraruppdraget.

Vi undanber oss direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.

Dela detta jobb

Logga
Teacher, Music

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB