pedagogjobb.se

Logga

Teacher, Class Teacher, Ages 8 - 10

Ort
Utgår

2021-06-24

Ansök nu

Teacher, Class Teacher, Ages 8 - 10

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 39 schools and around 28,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

About this vacancy
Nu söker Internationella Engelska Skolan i Södertälje en lärare till Åk 3.

Vill du jobba i en internationell miljö med tydlig pedagogisk vision?  Vill du dela med dig av din kunskap? Är du entusiastisk och vill vara med och utveckla vår skola i Södertälje?

IES Södertälje öppnade i Augusti 2017 med 372 elever i årskurs 4-7. Vi har sedan dess gradvis utökat antal elever och personal och har just nu 560 elever i årskurs 4-9. Till hösten utökar vi med ytterligare 2 klasser och 56 elever i åk 3. På IES Södertälje fokuserar vi på gemenskap och på en skolmiljö uppbyggd på våra fyra grundläggande värderingar: respekt, ärlighet, hårt arbete och trygghet. Alla på skolan-- elever, personal och föräldrar--förväntas arbeta med dessa värderingar dagligen. 

Vi söker nu 3 klasslärare till åk 3 till hösten 2021 i våra nyrenoverade lokaler och tillsammans ska ni skapa den bästa lärmiljön för gruppen och den enskilda individen. 

IES Södertälje är en tvåspråkig skola där vi jobbar tillsammans, personal och elever, i en internationell miljö.  Du bör därför känna dig bekväm med att kommunicera med både kollegor, elever och deras familjer på engelska. 

Vem är du?
- Du har grundlärarexamen med inriktning mot arbete i åk 3 eller annan äldre utbildning som ger dig behörighet att arbeta i åk 3
- Du har kunskaper om och delar Internationella Engelska skolans värderingar och ethos*
- Du har erfarenhet från arbete i åk 3.
- Du brinner för utveckling och ett kollegialt arbetssätt.

*För mer information om vår skola, vänligen se www.södertälje.engelska.se

Vi söker dig som trivs att arbeta med barn i grundskolans yngre ålder i en utvecklande och internationell miljö. Du har en positiv elevsyn och du vill att varje elev ska lyckas. Som person är du lugn och lägger stor vikt vid att bygga goda relationer. Du har en väl utvecklad samarbetsförmåga och leder dig själv i ditt uppdrag. Vi följer den svenska läroplanen LGR11. 

Förutom att hålla tydliga och meningsfulla lektioner förväntas all personal vara välorganiserade, stolta över sin arbetsinsats samt vara goda förebilder för våra elever.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt till staff.recruitment.sodertalje@engelska.se. Märk din ansökan med "klasslärare åk 3".

Dela detta jobb

Logga
Teacher, Class Teacher, Ages 8 - 10

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB