pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Teacher, Class Teacher , Ages 7 - 9

Ansök nu

Teacher, Class Teacher , Ages 7 - 9

About this vacancy

​Vill du jobba i en internationell miljö med tydlig pedagogisk vision? Är du entusiastisk och brinner för att vara med och utveckla arbetet i vår nya IES-skola på Värmdö. 

Vi söker en behörig lärare till vårt lågstadium, med tillträde den 9 augusti. Det mesta av undervisningen är på svenska.

För att lyckas hos oss ser vi att du är:

-Internationellt inriktad: Du kommer att samarbeta med kollegor som har olika utbildningar och erfarenheter från hela världen. Vissa elever har eventuellt inte svenska (eller engelska) som modersmål och du kommer därför att behöva anpassa din undervisning för att kunna möta varje elevs individuella behov.

-Passion för att sätta en bra grund för elever i lågstadiet: Du vill inspirera dina elever till att älska skolan och lärandet lika mycket som du gör.

-Entusiastisk vad gäller undervisning och att lära ut: Du delar vår övertygelse om att varje elev kan uppnå sin potential.

-Flexibel: Du är villig att anta nya utmaningar och har ett öppet sinne för att tillsammans med andra skapa en ny skola.

Internationella Engelska Skolan Värmdö öppnade i Augusti 2022. Vi har startat upp med 16 klasser i åk F-7 för att sedan utvecklas vidare till en F-9 skola. Skolan har två paralleller i varje årskurs.

Vi tror på tydligt fokus på studiero, trygghet och respekt, samt på att bygga en positiv skolmiljö som är tillåtande och inkluderande – och som ger bra skolresultat. Din egna undervisning som lärare från Sverige sker mestadels på svenska medan du bygger en bra grund för engelskan med barnen, och kollegor emellan talar vi engelska.

Bifoga cv, personligt brev och en kort film där du berättar om dig själv, samt vad du kan bidra med i arbetet med att bygga en positiv och stödjande skolmiljö. (Referens "Lärare i lågstadiet")

Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

Logga
Teacher, Class Teacher , Ages 7 - 9

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB