pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

About this vacancy

About this vacancy

Nu söker Internationella Engelska Skolan i Södertälje klasslärare till åk 3

Vill du jobba i en internationell miljö med tydlig pedagogisk vision?  Är du entusiastisk och vill vara med och utveckla vår skola i Södertälje som växer?

Vem är du?

  • Du behöver vara flytande i tal och skrivt på både engelska och svenska
  • Du har grundlärarexamen med inriktning mot arbete i lågstadiet eller annan äldre utbildning som ger dig behörighet att arbeta i åk 3

  • Du har kunskaper om och delar Internationella Engelska skolans värderingar och ethos*

  • Du har erfarenhet från arbete i lågstadiet

  • Du brinner för utveckling och ett kollegialt arbetssätt.

*För mer information om vår skola, vänligen se www.södertälje.engelska.se

IES Södertälje öppnade i Augusti 2017 med 372 elever i årskurs 4-7. Vi har sedan dess gradvis utökat antal elever och personal och har just nu 620 elever i årskurs 3-9. Till hösten utökar vi med ytterligare 6 klasser och 168 elever. På IES Södertälje fokuserar vi på gemenskap och på en skolmiljö uppbyggd på våra fyra grundläggande värderingar: respekt, ärlighet, hårt arbete och trygghet. Alla på skolan-- elever, personal och föräldrar--förväntas arbeta med dessa värderingar dagligen. 

Vi söker nu en klasslärare till åk 3 till VT 2022 i våra nyrenoverade lokaler och tillsammans ska ni skapa den bästa lärmiljön för gruppen och den enskilda individen. 

IES Södertälje är en tvåspråkig skola där vi jobbar tillsammans, personal och elever, i en internationell miljö.  Du bör därför känna dig bekväm med att kommunicera med både kollegor, elever och deras familjer på både svenska och engelska. 

Vi söker dig som trivs att arbeta med barn i grundskolans yngre ålder i en utvecklande och internationell miljö. Du har en positiv elevsyn och du vill att varje elev ska lyckas. Som person är du lugn och lägger stor vikt vid att bygga goda relationer. Du har en väl utvecklad samarbetsförmåga och leder dig själv i ditt uppdrag. Vi följer den svenska läroplanen LGR11. 

Förutom att hålla tydliga och meningsfulla lektioner förväntas all personal vara välorganiserade, stolta över sin arbetsinsats samt vara goda förebilder för våra elever.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt via vår ansökningsportal.

www.apply.engelska.se

 

Logga

Teacher, Class Teacher , Ages 6 - 9

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb