pedagogjobb.se

Logga

Teacher, Class Teacher , Ages 6 - 16

Ort
Utgår

2021-09-30

Ansök nu

Teacher, Class Teacher , Ages 6 - 16

About this vacancy

IES Skellefteå söker personal till skola och fritidshem till vår vikariepool.

Internationella Engelska Skolan har gjort stor skillnad för våra elever i 28 år. Vi är övertygade om att det är tack vare vårt tydliga etos med engagerade och närvarande ledare som våra skolor har en miljö där alla arbetar mot gemensamma mål. Vi har en stark kultur som bygger på beprövade rutiner där bemötandet blir givet. Det här gör att hos oss får lärare fokusera på undervisning och lärande. Eleverna står i centrum för allt vi gör, alla elever är dina elever.

IES Skellefteå är en skola för årskurserna F-9 med 420 elever och 56 medarbetare. Vi är en tvåspråkig skola som följer den svenska läroplanen.

Att jobba i vår skola är att vara del av en professionell gemenskap och samarbete. Hos oss få du möjlighet att besöka världen fast på hemmaplan. På IES Skellefteå har du stor möjlighet att utvecklas i olika roller.

Vi söker nu personal till vår vikariepool.

Är du lärarstudent, pensionerad lärare eller helt enkelt brinner för att arbeta med barn och ungdomar? Om du dessutom delar Internationella Engelska Skolans värderingar så tycker vi absolut att du ska höra av dig!

Information om tjänsten

Timanställning vid behov. 

Innan anställning kan ske måste utdrag ur polisregistret lämnas in.

Skriv ett personligt brev, bifoga CV och ansök idag. Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Logga
Teacher, Class Teacher , Ages 6 - 16

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB