pedagogjobb.se

Logga

Svälthagsskolan söker lärare i fritidshem/fritidspedagog

Ort
Utgår

2019-04-01

Ansök nu

Svälthagsskolan söker lärare i fritidshem/fritidspedagog

Finspång är den attraktiva kommunen i en spännande region där vi skapar utveckling och livskvalitet genom samverkan, öppenhet och nytänkande. Genom Vision 30/35 siktar vi på att bli 30 000 invånare år 2035. Vi arbetar aktivt för att implementera de globala målen för hållbar utveckling, Agenda 2030.

Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Finspångs kommun har ca 1800 anställda. Vi blev utsedda till Årets Employer Branding-kommun 2018 och var nominerade till Årets kulturkommun 2018. Vi siktar på att söka Sveriges Kvalitetskommun 2021.

Finspångs kommun har idag drygt 21 700 invånare. Kommunen präglas av tillväxt, utveckling och befolkningsökning sedan 2009 – vilket ställer krav på såväl investeringar i infrastruktur, bostäder och fastigheter som på en utvecklingsorienterad organisation. Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts- och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Beskrivning
Svälthagsskolan har cirka 120 barn i klass F-3 samt 20 personal.

Närområdet är lugnt och det är nära till skog och natur. Svälthagsskolan är en skola som präglas av engagemang och hög kompetens. Här ser all personal möjligheter att tillsammans med eleverna skapa en god lärmiljö som präglas av trygghet och trivsel.

Arbetsuppgifter
Vi söker en fritidspedagog som vill ta stort ansvar för den pedagogiska planeringen och genomförandet. I ditt arbete som fritidspedagog ställs du ofta inför nya situationer och vi ser därför gärna att du är både flexibel och serviceinriktad. Uppdraget kräver också att du är en lugn och stabil person som kan arbeta självständigt. Det kan även förekomma arbete i klass.

Kvalifikationer
Sedvanlig utbildning som lärare inom fritidsverksamhet är ett krav. Vi ser att du har god kännedom om fritidshemsverksamhetens nationella styrdokument och att du även har erfarenhet av arbete på fritids. Personliga kvalifikationer som vi ser som viktiga och hjälpsamma är att du är en positiv pedagog som är en tydlig ledare för barnen. Då ett nära kreativt samarbete med samtliga arbetslag är av vikt, önskar vi att du är flexibel och lösningsorienterad med god portion av humor, god självkännedom och social kompetens.

Villkor
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut ges.

Övrig information

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner, rabatter och andra erbjudanden av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Logga
Svälthagsskolan söker lärare i fritidshem/fritidspedagog

Finspångs kommun