pedagogjobb.se

Studie- och yrkesvägledare till Kunskapsskolan Spånga

Företag Kunskapsskolan
Ort
Utgår

2020-08-09

Ansök nu

Studie- och yrkesvägledare till Kunskapsskolan Spånga

På Kunskapsskolan arbetar vi för att alla elever ska nå lite längre än de själva tror är möjligt. Vi utmanar och coachar dem för att de både ska klara av sina mål och framtida studier. Vill du vara med och bidra till att våra elever och vår verksamhet utvecklas?

Vi anser att det är viktigt att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor som behövs för att stå starka i en föränderlig värld. För att lyckas med detta arbetar alla våra skolor efter en pedagogisk modell som fokuserar på varje elev och är personligt utformat.

Nu söker vi en studie- och yrkesvägledare.

ARRBETSUPPGIFTER

Tjänsten innebär att du ansvarar för grundskolans behov av studie- och yrkesvägledning. I rollen som SYV erbjuder du elever, vårdnadshavare och lärare stöd i frågor och valsituationer kring utbildning, yrken och arbetsmarknad. Du håller i individuella samtal och/eller gruppsamtal och ger informationsföreläsningar i större sammanhang. Du arbetar nära rektor, lärare, administration och är engagerad i kommunövergripande samarbeten.

ARBETSPLATSEN

Kunskapsskolan Spånga är en grundskola årskurs 4-9 och har cirka 615 elever. Vi erbjuder dig en arbetsplats med god stämning och gemenskap. Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng? Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har en studie- och yrkesvägledarexamen, och vi förutsätter att du trivs att arbeta med barn och ungdomar. Arbetet kräver att du är självgående och initiativrik i kombination med god samarbetsförmåga och social kompetens. Vi tror att du är strukturerad, noggrann, handlingskraftig och har ett bemötande som är professionellt och serviceinriktat. Du har god datorvana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Arbetstid/Varaktighet

Tillsvidare

20-40%

Intervjuer kommer att ske löpande.

Kontaktpersoner

Rektor Gunilla Persson , mobiltelefon 0733-137148, gunilla.persson@kunskapsskolan.se

Dela detta jobb

Studie- och yrkesvägledare till Kunskapsskolan Spånga

Kunskapsskolan