pedagogjobb.se

Gåvsta skola

Är du studie- och yrkesvägledare? Vill du vara med och säkerställa att övergången till gymnasiet för våra elever genomförs på ett bra sätt?
Välkommen med din ansökan!

Gåvsta skola är en F-9 skola med cirka 420 elever. På skolan finns en stark Vi-känsla, vilket resulterar i hög trivsel bland elever och personal. Skolan är en hälsocertifierad skola vilket betyder att vi arbetar mycket med rörelse och aktiviteter för att främja ett gott inlärningsklimat. Skolan har en fin skolgård och ligger i naturskönt område med närhet till skog och terrängspår. Avstånd från Uppsala centrum är cirka 18 km.

Här kan du läsa mer om Gåvsta skola (http://gavstaskola.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Som studie-och yrkesvägledare är ditt huvuduppdrag att säkerställa att övergången till gymnasieskolan genomförs på ett bra sätt för våra elever. Viktigt att samarbeta såväl med avlämnande som mottagande personal.

Din bakgrund
Vi söker dig som har studie- och yrkesvägledarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Att du har goda IT-kunskaper är en förutsättning för arbetet.

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete samt har en god ledarskapsförmåga. Vidare är du en en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar samt är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt samt kan se saker i sin helhet och frågor i ett större perspektiv.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Hans Kvick, rektor, 018-727 66 12

Fackliga företrädare:
Lärarnas Riksförbund, Dorota Lai, 018-727 74 85
Lärarförbundet, Linda Ncomo Sjöström, 018-727 74 58

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Studie-och yrkesvägledare till Gåvsta skola

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2019-07-05

Ansök nu

Dela detta jobb