pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

STUDIE- OCH YRKESVÄGLEDARE RAOUL WALLENBERGSKOLAN BROMMA OCH RAOUL WALLENBERGSKOLAN BAGARTORP, SOLNA

Ort
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

STUDIE- OCH YRKESVÄGLEDARE RAOUL WALLENBERGSKOLAN BROMMA OCH RAOUL WALLENBERGSKOLAN BAGARTORP, SOLNA

Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och föräldrar en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor

RWS Bagartorp och RWS Bromma är systerskolor till RWS Järvastaden (F-6) och våra övriga tre grundskolor och nio förskolor inom RWS. 

Raoul Wallenbergskolan Bromma är en uppskattad F-9 skola i Bromma, med 300 elever. RWS Bromma är belägen i hjärtat av Bromma och verksamheten drivs i kulturmärkta lokaler, som är vackert belägna mitt i den gamla anrika sjukhusparken.

Raoul Wallenbergskolan Bagartorp, Solna är en nystartad skola som öppnade i augusti 2021. Det är en högstadieskola med fyra parallella klasser i varje årskurs. Skolan har idag 10 klasser med 300 elever men växer hösten 2022 till 14 klasser med 420 elever.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad studie- och yrkesvägledare och har ett starkt engagemang för att stödja och motivera människor i en viktig valsituation inför bland annat gymnasievalet. Vi värdesätter din förmåga att skapa goda relationer med både elever och kollegor samt att din samarbetsförmåga är god.

Du brinner för att göra positiv skillnad för alla elever – både de som är i behov av särskilt stöd och de som behöver stora utmaningar. Vi söker dig som delar vår värdegrund och vår passion för barn och utbildning.

I arbetet ingår bland annat att ha goda kunskaper om utbildning, yrken och arbetsmarknad och en viktig uppgift är att informera om dessa. Du kommer att ha kontakt med elever, lärare, föräldrar och företrädare för arbetslivet. Vidare så kommer du att informera klasser och enskilda elever om gymnasieval, fortsatta studier, praktikplatser inom arbetslivet samt stödja övrig personal på skolan gällande frågor om yrkesvalen. En viktig del är att du ansvarar för att skapa och upprätthålla goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare.

Anställningen är en tillsvidareanställning fördelad 50 % i Bromma och 50 % i Bagartorp. Tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse. Semestertjänst tillämpas på denna befattning.

Låter det som ett spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på: www.raoulwallenbergskolan.se

Ansökan

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV. Skicka din ansökan så snart du kan då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är den 30 september 2022.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Anna Kämpinge RWS Bromma, anna.kampinge@rws.se

För att arbeta inom skola krävs ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Du beställer blanketten på följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

 

Dela detta jobb

logo
STUDIE- OCH YRKESVÄGLEDARE RAOUL WALLENBERGSKOLAN BROMMA OCH RAOUL WALLENBERGSKOLAN BAGARTORP, SOLNA

Workspace Recruit