pedagogjobb.se

Logga

Studie- och yrkesvägledare

Företag Sundbybergs stad
Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-15

Ansök nu

Studie- och yrkesvägledare

Du har öga för detaljer och kan se helheten, precis som vi.

Här på S:t Martins gymnasium har vi ca 350 elever fördelade på nio program. Förutom bygg- och anläggningsprogrammet med inriktning måleri har vi också transport- och fordonsprogrammet med inriktning personbil, hantverksprogram med inriktning finsnickeri, frisör, stylist, textil design och tre introduktionsprogram. Skolan har nära samarbete med respektive programs branscher. Vi söker en studie- och yrkesvägledare till våra yrkesprogram

Som studie- och yrkesvägledare har du en nyckelroll i att stärka eleverna i deras framtida yrkesval. Du har en vilja och ett engagemang för att fortsätta utveckla studie- och yrkesvägledningen på skolan.

Dina arbetsuppgifter är bland annat att hålla individuella vägledningssamtal, upprätta studieplaner, informera i klass och samverka med vårdnadshavare och vara ett stöd för övrig skolpersonal. Du deltar också på Gymnasiemässan och på våra Öppna hus, och du bidrar till utvecklingen av skolans program.

Som studie- och yrkesvägledare kommer du att ingå i skolans elevhälsoteam där du har en central roll.

Vi vill att du ska ha studie- och yrkesvägledarexamen och ha goda kunskaper om gymnasiet och dess styrdokument. Du har god kunskap om arbetsmarknad och utbildningsalternativ. Vi ser gärna att du är flexibel i ditt arbetsätt och van att arbeta självständigt.

Befattningen är en tillsvidareanställning på deltid, 75-100%. Tillträde augusti 2018. Ansök senast 20180808. Urval och intervjuer sker fortlöpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Dela detta jobb

Logga
Studie- och yrkesvägledare

Sundbybergs stad