pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Studentmedarbetare inom skola årskurs 4

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-04

Ansök nu

Studentmedarbetare inom skola årskurs 4

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

Om oss

På Genarps skola har vi ca 300 elever i årskurserna 4-9. Vi är ca 50 medarbetare som arbetar tillsammans och nära eleverna för att skapa tillgängliga och trygga lärmiljöer. Vi månar om att skapa goda relationer med varandra och med våra elever. I vårt utvecklingsarbete fokuserar vi på tillgängliga lärmiljöer och språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt. Vi arbetar i ljusa och fräscha lokaler. I varje klassrum finns smartboard/projektor och alla elever har egen Ipad/dator. 

Vi erbjuder dig kunniga och trevliga kollegor som ser fram emot att välkomna en ny arbetskamrat. Du kan även förvänta dig rektorer som ger frihet under ansvar och som värdesätter att vara närvarande på skolan. På Genarps skola har vi en salutogen elevsyn och arbetar nära elevhälsan i syfte att alla elever ska utvecklas optimalt, både socialt och kunskapsmässigt.

Inom gångavstånd finns naturreservaten Risen, Häckeberga kvarn och Ekevallens idrottsplats med utegym. Här kan du som är intresserad av natur, vandring, löpning, mountainbike etcetera njuta av naturen och träna i anslutning till ditt arbete. 

Arbetsuppgifter

Vill du få ett kvalificerat extrajobb på schyssta villkor som är relevant för studierna och ger dig en fot in på en arbetsmarknad?

Till arbetsuppgifterna hör att vara ett stöd i våra tre klasser i årskurs 4. Du är behjälplig vid lektioner, övergångar mellan lektioner och vid raster. Du hjälper såväl enskilda elever som grupper av elever. Du kommer samarbeta med undervisande lärare och ingå i team 4-6. Du är medskapande i ditt schema och kommer tilldelas en handledare.

Som studentmedarbetare inom Barn- och skolförvaltningen genomför du ett kvalificerat uppdrag vid sidan av dina studier. Du får möjlighet till inblick i Lunds kommuns verksamhet och bidrar till vår utveckling. Arbetstiden förläggs enligt överenskommelse med dig. Din anställning omfattar i genomsnitt åtta timmar per vecka under våren 2023 (1 febr- 31 maj). 

Vi söker dig som

Vi söker dig som aktivt studerar vid universitet/högskola. Du ska ha läst minst 60 hp i ett för uppdraget relevant ämne.

Det är meriterande om du studerar en pedagogisk utbildning och har erfarenhet av arbete eller praktik inom grundskolan, men det viktigaste för oss att du känner ett intresse och engagemang för skolverksamhet och vill stödja elever.

Du behöver vara en flexibel person som kan ta egna initiativ när du arbetar i klassen och med eleverna. Arbetet med eleverna ställer också krav på relationskompetens och empatisk förmåga. Du behöver också vara en strukturerad person då arbete i skolan präglas av stundom högt tempo där man behöver kunna navigera genom olika moment och lösa professionsetiska dilemman som uppstår.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 4/12!

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Omfattning: Deltid

Lön: Timavlönad

Tillträde: 1 febr 2023

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-12-04

Referensnummer

2022/1437

Kontaktperson(er)

  • Malin Sellberg, biträdande rektor, 046-3599514

Facklig(a) företrädare

  • Gill Frostander, Lärarförbundet, gill.frostander@lund.se

  • Gunter Bergmann, LR, gunter.bergmann@lund.se

Dela detta jobb

logga
Studentmedarbetare inom skola årskurs 4

Barn- och skolförvaltningen i Lunds kommun