pedagogjobb.se

Studentmedarbetare: HR-assistent till HR-avd., Skol- och fritidsförvaltning

Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-26

Ansök nu

Studentmedarbetare: HR-assistent till HR-avd., Skol- och fritidsförvaltning

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Inom Skol-och fritidsförvaltningen finns 4500 medarbetare och cirka 170 chefer med personalansvar. HR-avdelningens uppdrag är att bistå dessa chefer med stöd så att de kan fatta välgrundade beslut samt på ett hållbart sätt driva utveckling och genomföra förändringar och därmed uppnå verksamhetens mål. På HR-avdelningen är vi 14 engagerade medarbetare organiserade i två team som fokuserar på detta uppdrag med höga ambitioner och stor arbetsglädje.

ARBETSUPPGIFTER
Som rekryteringsassistent på HR-avdelningen kommer du att stötta upp i rekryteringsprocessen till Vikariebanken Helsingborgs stads skolor.
Du kommer att göra telefonintervjuer, ta referenser och rekryteringsadministration. Det är ett flexibelt jobb som du kan utföra både på förvaltningskontoret och hemma. Vissa arbetsuppgifter kräver dock att man är på plats på förvaltningskontoret för att kunna genomföra.
Eventuellt längre fram kan du även stötta upp med HR-administration.

Vikariebanken är en plattform för all korttidsbemanning inom Helsingborgs stads skolor, från förskola och till gymnasiet. Förutom korttidsbemanningen är det ett viktigt led i den strategiska kompetensförsörjningen, lärarstudenter bygger erfarenhet medan de pluggar och nyanlända lärare får insikt i det svenska skolsystemet som några exempel.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som läser Service management, PA-programmet eller liknande på högskola/universitet och som vill få erfarenhet av rekrytering och HR-administration. Har du yrkeserfarenhet gällande rekrytering ser vi det som ett plus men tanken är annars att vi lär tillsammans.

Du trivs med att ha många kontakter och är mån om relationer och nätverk. Att få arbeta i en värdestyrd organisation som arbetar med att barn och ungas framtid ser du som en bonus.

Att arbeta strukturerat och hålla deadlines ser du som en självklarhet, liksom att fråga om du tycker att något verkar otydligt.

Att dina studier går först ser vi som en självklarhet så vi utformar ditt jobb tillsammans så det blir hållbart samtidigt som vi tillsammans ser till att lyckas!

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in en ansökan om du är intresserad.
Välkommen till oss!

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Studentmedarbetare: HR-assistent till HR-avd., Skol- och fritidsförvaltning

Helsingborgs stad