pedagogjobb.se

Studentaktuarie

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-22

Ansök nu

Studentaktuarie

Analytisk och aktuariell kompetens är några av hörnstenarna i ett framgångsrikt försäkringsbolag. Länsförsäkringar AB söker studerande aktuarier/analytiker för extrajobb.

Om jobbet
Möjliga uppgifter kan exempelvis vara att strukturera och kvalitetssäkra data inför analys, arbeta med riskmodeller, reservsättning eller prissättning eller att ta fram och produktionssätta modeller och rapporter tillsammans med ansvarig aktuarie. Vi söker efter olika kompetenser inom aktuarieområdet och beroende på din kunskap och utbildning kommer arbetsuppgifterna att variera.

Du som söker ska kunna arbeta periodvis eller mer kontinuerligt men minst ett par dagar i veckan under kontorstid. Länsförsäkringar AB har sina lokaler på Gärdet i Stockholm.

Utbildning och erfarenhet
Vi tror att du har ett eller två år kvar tills examen och att du ser detta som ett långsiktigt åtagande och vi tror att du:

Studerar eller har studerat mot masterexamen inom aktuarieprogammet, matematisk statistik, civilingenjör med inriktning matematik eller motsvarande. Du har ett stort intresse för programmering och analytiska utmaningar, en viss kunskap om aktuariellamodeller och erfarenhet av programmering i SAS eller VBA Excel – detta är starkt meriterande men inte ett krav.

Vem är du?
Du inspireras av att effektivisera såväl enkla administrativa uppgifter som att utveckla modeller och sätta dig in i komplexa problemställningar. Vi söker dig som nu vill skaffa dig relevant erfarenheter i det aktuariella hantverket och hur modeller och teorier tillämpas i praktiken i försäkringsbranschen. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi vill att du tilltalas av våra värderingar; Öppenhet, Tillit, Professionalism och Engagemang. I vår rekrytering värdesätter vi de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Låter det spännande?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Monster. Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev och du ansöker genom att klicka på ”här”. Intervjuer sker i mitten av november. 

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor är du välkommen att kontakta Tove Meyer på Monster via mejl tove.meyer@monster.se, märk ditt mail med ” Analytiker Länsförsäkringar AB”. Observera att Monster inte tar emot ansökningar via mejl.

Om oss
Aktuarier på Länsförsäkringar AB jobbar med aktuariellt arbete som sträcker sig från reservsättning och bokslut till lönsamhetsuppföljning, prissättning och riskmodellering/analyser i Länsförsäkringars interna modell.

Dela detta jobb

Studentaktuarie

Länsförsäkringar AB