pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Student Care Coordinator

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-09

Ansök nu

Student Care Coordinator

About this vacancy

 

Internationella Engelska Skolan Södertälje är en F–9 skola med ca 780.

Vi är en internationell skola som följer den svenska läroplanen och undervisningen bedrivs både på svenska och på engelska. IES är unikt med den breda kompetens våra internationella och svenska lärare tillsammans utgör. Erfarenhet och utbildning från hela världen möts för att skapa den bästa utbildningsmöjligheter för våra elever.

Vi söker en ny medarbetare till vårt  Student Development Team. Du kommer behöva etablera positiva relationer med elever för att leverera vår ethos, med speciell inriktning på en lugn och säker miljö. På IES Södertälje tror vi på att arbeta förebyggande och du kommer behöva visa initiativ för att lösa problem i skolan innan de uppstår. Du behöver vara målinriktad och bidra till kulturen i vår skola och intuitivt förstå att även icke-undervisande personal i skolan har ansvaret att se till att elevens lärande är skolans viktigaste funktion.

Internationellt inriktad: Du kommer att samarbeta med kollegor som har olika utbildningar och erfarenheter från hela världen. Vissa elever har eventuellt inte svenska (eller engelska) som modersmål och du kommer därför att behöva anpassa ditt arbete för att kunna möta varje elevs individuella behov.

 

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

 

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Logga
Student Care Coordinator

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB