pedagogjobb.se

Logga

Student Assistant

Ort
Utgår

2021-06-27

Ansök nu

Student Assistant

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 39 schools and around 28,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Elevassistent/Resurs

Som elevassistent/resurs på Internationella Engelska Skolan är du med och bidrar till våra elevernas hela skoldag. Du kommer att arbeta under hela skoldagen tillsammans med lärare och övrig personal för att stödja elever under lektionstid och under raster samt Afternoon Club som har sin verksamhet öppen fram till klockan 17:00. Tillsammans med kollegor på skolan medverkar du till att en positiv, meningsfull och utvecklande miljö skapas för eleverna under både skoldagen och eftermiddagen. Du deltar i det pedagogiska utvecklingsarbetet enligt rådande styrdokument. Du är engagerad och deltar aktivt i planering och utvärdering av arbetet. Du bidrar även vid föräldramöten och utvecklingssamtal. I kontakterna med vårdnadshavarna är du engagerad, elev fokuserad och serviceinriktad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är trygg i dig själv och kan jobba både självständigt och i grupp. Du gillar att arbeta med elever som har funktionsvariationer och NPF  och har tidigare kommit i kontakt med denna målgrupp. Du är trygg i att möta elever med utagerande beteenden och kan hålla dig lugn och lösningsfokuserad när du stöter på utmaningar. Du kan ha flera bollar i luften och trivs i en omväxlande och utmanande miljö.

Då en av eleverna har diabetes typ 1 kommer du att få en introduktion kring den medicinska biten av skolan.

Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Som person är du engagerad, flexibel och ansvarstagande. Ditt elevfokus är tydligt och du har en positiv attityd till ditt arbete och ditt arbetslag såväl som till hela skolan och enheten. Du samverkar med elever, kollegor och vårdnadshavare på ett lyhört och smidigt sätt och lyssnar, kommunicerar samt hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt. Du handlar i enlighet med fattade beslut, läroplanen, mål, policys och riktlinjer. Du är lugn, stabil och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Intervjuer kommer att ske löpande. Om du erhåller tjänsten måste du lämna ett godkänt utdrag ur belastningsregistret. 

Vill du veta mer om vår verksamhet gå in på 

https://app.happeo.com/channels/80674820/IesNews/article/77378915Om IES

Internationella Engelska Skolan (IES) är en ledande oberoende skolgrupp ("friskola") med akademiska resultat långt över genomsnittet och en mångsidig och energisk personal. Undervisningen sker genom både svenska och engelska, med engelska språket i korridorerna. IES är en av Sveriges största skolgrupper på "Grundskolan" med 39 skolor och cirka 28 000 elever över hela landet. IES har vuxit stadigt och bibehållit kvalitet sedan 1993.

Dela detta jobb

Logga
Student Assistant

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB