pedagogjobb.se

Stråklärare till Kulturskolan

Ansök nu

Stråklärare till Kulturskolan

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Arbetsuppgifter

Halmstads kulturskola har en bred, omfattande musikverksamhet med hög kvalitet. Individuell undervisning och ensembleundervisning kombineras enligt en väl genomtänkt organisation. Nu söker vi en lärare som ska undervisa i violin, helst också viola. I tjänsten ingår att undervisa i orkester, i grupp och också i individuella lektioner. Du ingår i ett arbetslag i stråk som har mycket samarbete med varandra. Du ska ha en bra pedagogik såväl för nybörjaren som för den som vill söka vidare inom högre musikutbildningar. Dina kommunikativa förmågor är mycket viktiga liksom att du kan sprida glädje omkring dig. I tjänsten ingår att undervisa i ytterområde vilket innebär att du behöver ha körkort och bil. Arbetstiden är schemalagd med undervisningstid eftermiddagar och kvällstid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som - har utbildning från Musikhögskola, samt har längre erfarenhet av att undervisa. - håller kvalitetsbegreppet i undervisningen högt. - utgår från elevens förutsättningar och lust att lära. - är skicklig på att leda orkester och att bedriva gruppundervisning. - behärskar det svenska språket bra.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Deltid
Tillträde
Tillträde: 2020-08-10
Publicerad
2020-05-20
Ansök senast
2020-06-03

Upplysningar

  • Henrik Martén, Kulturskolechef
    Telefon: 0790 - 604813
  • Peter Skoog, Lärarförbundet
    Telefon: 070-882 77 29

Ansökan

Referensnummer
C38899 - 2020

Dela detta jobb

Stråklärare till Kulturskolan

Halmstads kommun barn- och ungdomsförvaltning