pedagogjobb.se

Logga

Stora Högaskolan söker skolvärd

Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

Stora Högaskolan söker skolvärd

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Utbildning omfattar förskolor och grundskolor med tillhörande skolbarnomsorg, grundsärskola, gymnasium, vuxenutbildning samt Kultur- och fritid.

Stenungsund värnar om barns och ungdomars rättigheter och arbetar för att de ska ha en god uppväxtmiljö. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning. I Stenungsunds kommun utbildar vi världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar.

Välkommen till oss på Stora Högaskolan! Vår skola är en F-9 skola med drygt 800 elever och är kommunens största grundskola fördelad på två skolenheter, F-6 och 7-9. Stora Högaskolan är en till synes stor skola där det personliga mötet är påfallande nära och en viktig del i vårt arbete för att eleverna ska få möjlighet att växa, utveckla förmågor och intressen. På Stora Högaskolan 7-9 utökar vi nu med en klass och söker därför fler lärare.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en skolvärd som ansvarar för skolans elevcafé tillsammans med skolans elever. Att ihop med eleverna driva caféet, planera för inköp mm.

• Tjänstens omfattning: 70-80 %.
• Vikariatet påbörjas snarast och sträcker sig fram till 1 november, med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer:

- Erfarenhet från liknande arbete är meriterande
- Stor vikt läggs på personlig lämplighet .

Vi söker en person som är flexibel, lösningsfokuserad samt lugn och stabil i sig själv. Kunskaper om lågaffektivt förhållningssätt är meriterande.

Vi vill att du som person ser utvecklingsarbete som något positivt och vill vara med och utveckla Stora Högaskolan och i förlängningen dig själv som person.
Att du har en välutvecklad kommunikativ och pedagogisk förmåga och kan skapa en trygg miljö för våra elever.
Att du ser vikten av samarbete då en stor del av arbetet innebär att arbeta i team runt och med eleverna.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske kontinuerligt under ansökningsperioden.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-09-22

Arbetsgivarens referensnummer: A899871

Upplysningar lämnas av:

Patrik Nyqvist
Rektor
Telefon: 0303-73 27 30
E-post: patrik.nyqvist@ stenungsund.se

Facklig(a) företrädare
Facklig företrädare nås genom kommunens växel
Telefon: 0303-73 00 00

Dela detta jobb

Logga
Stora Högaskolan söker skolvärd

Stenungsunds kommun