pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Stora Högaskolan F-6 söker två lärare mot fritidshem

Ort
Utgår

2022-01-28

Ansök nu

Stora Högaskolan F-6 söker två lärare mot fritidshem

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med cirka 27 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunens vision är att vi ska bli 35 000 invånare år 2035. Stenungsunds kommun ingår i Göteborgsregionens kommunalförbund som är ett forum för samarbete och erfarenhetsutbyte samt i ett antal andra mellankommunala samarbeten.

Stenungsunds Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Utbildning omfattar förskolor och grundskolor med tillhörande skolbarnomsorg, grundsärskola, gymnasium, vuxenutbildning samt Kultur- och fritid.

Stenungsund värnar om barns och ungdomars rättigheter och arbetar för att de ska ha en god uppväxtmiljö. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning. I Stenungsunds kommun utbildar vi världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar.

Stora Högaskolan ligger naturskönt belägen mitt i Stora Höga samhälle mellan Hakefjorden i väster och Svartedalen i öster. Skolan har gångavstånd till bussar och tåg. Den är en F-9 skola och kommunens största grundskola med knappt 800 elever. Stora Högaskolan är en till synes stor skola där det personliga mötet är påfallande nära och en viktig del i vårt arbete, för att eleverna ska få möjlighet att växa, utveckla förmågor och intressen. Vi vill vara med och inspirera till lärande där öppenhet och delaktighet skapar förutsättningar för att våra elever ska lyckas bra i skolan.

För närvarande pågår en om- och utbyggnad av befintlig F-3 enhet till en F-6 enhet med klassrum, kök och matsal, slöjdsalar, bibliotek, musiksal, arbetsrum mm. Projektet beräknas vara klart under 2022.

Vi står inför en organisationsförändring i och med vår nya skola där vi samlar åk F-6 läsåret 22/23. Du kommer att få vara med i processen med att hitta bra arbetsformer inom fritidsverksamheten såväl som i samverkan skola-fritids.

Arbetsuppgifter:

Vi söker två lärare mot fritidshem. En av tjänsterna är ett vikariat med möjlighet till tillsvidareanställning och den andra tjänsten är en tillsvidareanställning.

Ditt uppdrag:
Under skoldagen arbetar du tillsammans med lärare i klass. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på din kompetens. På eftermiddagen ansvarar du för att planera och genomföra verksamheten på fritids. Vi använder våra professioner för att skapa en trygg lärmiljö med hög måluppfyllelse.

Vi erbjuder ett självständigt och stimulerande arbete under ansvar. Samarbete med kompetenta kollegor, samt en stor arbetsgivares bredd och utvecklingsmöjligheter.

Vi arbetar i arbetslag som består av personal från fritidshem samt klasslärare och får då möjlighet att se eleven hela dagen. Personal som arbetar i fritidshemmet har möte en gång i veckan och har då möjlighet att tillsammans med kollegor driva och planera fritidshemmens verksamhet framåt utifrån läroplanen. Vi har även planeringstid tillsammans med lärare i klass och fritidshem.

Närheten till både hav och skog gör det möjligt att förlägga verksamheten utomhus. Våra fritidshem brukar ofta gå på utflykt.

Vikariatet är en visstidsanställning på 100% omgående t.o.m. 2022-06-09 med möjlighet till tillsvidareanställning.

Kvalifikationer:

Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll och att du är tydlig gentemot elever, föräldrar och kollegor. Du har ett gott förhållningssätt till barnen och ett tydligt ledarskap. Du har utbildning som Lärare mot Fritidshem/Fritidspedagog.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och förmåga att bygga goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Anställningarna sker omgående. Välkommen med din ansökan!
Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2022-01-28

Arbetsgivarens referensnummer: A1075935

Upplysningar lämnas av:

Katharina Krohn
Rektor F-6
Telefon: 0303 - 730451
E-post: katharina.krohn@ stenungsund.se

Facklig(a) företrädare
De fackliga förbunden nås via kommunens växel
Telefon: 0303-73 00 00

Dela detta jobb

Logga
Stora Högaskolan F-6 söker två lärare mot fritidshem

Stenungsunds kommun