pedagogjobb.se

Logga

Stenungsunds kommun söker planeringsledare till grundskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2021-03-05

Ansök nu

Stenungsunds kommun söker planeringsledare till grundskolan

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Utbildning omfattar förskolor och grundskolor med tillhörande skolbarnomsorg, grundsärskola, gymnasium, vuxenutbildning samt Kultur- och fritid.

Stenungsund värnar om barns och ungdomars rättigheter och arbetar för att de ska ha en god uppväxtmiljö. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning. I Stenungsunds kommun utbildar vi världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar.

Arbetsuppgifter:

Rollen som planeringsledare är organisatoriskt placerad under verksamhetschef för grundskolan och är omväxlande såväl som utmanande. Du kommer att ge stöd till verksamhetschef och rektorer och medverka i det systematiska kvalitetsarbetet genom att ta fram underlag för att följa upp olika delar av verksamheten, analysera och presentera resultat. Du kommer också att följa upp att beslut, riktlinjer och lagar (skollagen) efterlevs.

I rollen som planeringsledare kommer du tillsammans med verksamhetschefen och rektorer, planera och genomföra möten och kompetensutvecklings/studiedagar. Arbetet innebär även att samordna rapportering av grundskolans verksamhet till lokala, regionala och nationella undersökningar. Du kommer ha ett nära samarbete med utvecklingsledare på strategisk nivå men även samverka med rektorer och andra stödfunktioner i förvaltningen. Arbetet innebär också att vara ett administrativt stöd till verksamhetschef.

Vi erbjuder ett arbete i en organisation med stimulerande uppgifter och goda möjligheter till påverkan av arbetssätt och utveckling av den egna kompetensen.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med en högskoleutbildning inom utbildningsväsendet, offentlig förvaltning eller annan högskoleutbildning med liknande innehåll.

För att vara aktuell för denna tjänst ska du ha erfarenhet av politiskt styrd organisation, kommunal förvaltning, systematiskt kvalitetsarbete och verksamhetsutveckling.

  • Du har erfarenheter av att läsa och tolka lagtext, utredningar eller liknande och ha kunskap om hur en politiskt styrd organisation fungerar.

  • Du har god samarbetsförmåga och har ett strukturerat men flexibelt arbetssätt.

  • Du har en god planeringsförmåga och arbetar analytiskt och systematiskt.

  • Du har en mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift samt behärskar vanligt förekommande IT-system.

Som person vill vi att du är noggrann, strukturerad och självständig samt ansvarstagande med hög integritet. Du har förmåga att prioritera, arbeta uthålligt och effektivt, är flexibel och prestigelös, har lätt för att samarbeta och skapa goda arbetsrelationer och är serviceinriktad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan!
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-03-05

Arbetsgivarens referensnummer: A1006506

Upplysningar lämnas av:

Marie Wrethander
Verksamhetschef Grundskolan
Telefon: 0303-732724
E-post: marie.wrethander@ stenungsund.se

Facklig(a) företrädare

De fackliga förbunden nås via kommunens växel
Telefon: 0303-73 00 00

Dela detta jobb

Logga
Stenungsunds kommun söker planeringsledare till grundskolan

Stenungsunds kommun