pedagogjobb.se

 

Arbetsplatsbeskrivning

S:t Eriks gymnasium – möjligheternas skola som kännetecknas av trygghet, tydlighet och gemenskap

Vi är en av stadens största gymnasieskolor och variationen av utbildningar gör skolan unik i Stockholms stad. Du hittar oss på Kungsholmen och här går cirka 1 100 elever på följande nationella program; EE, ES, HV, NA, IM och SA. Vi har även RgRh (Riksgymnasiet för rörelsehindrade), S:t Eriks gymnasiesärskola och vuxenutbildning.

Skolan har en mångfald av utbildningar, aktiviteter, nationaliteter och språk vilket gör den till en rolig och stimulerande arbetsplats för både elever och personal.
Under våren 2019 fullföljde vi vår HBTQ-certifiering!

Läs gärna mer på https://steriksgymnasium.stockholm.se/ 

Nu söker vi en Administratör som kommer att ingå i den administrativa avdelningen.

Ansvarsområden inom den administrativa avdelningen är bland annat schemaläggning, vaktmästeri, reception, HR, IT-& telefoni, bibliotek, ekonomi, inköp och upphandling, arkiv- och diarieföring, uppföljning av lokaler, städ- och kosthållning.

Det är en avdelning som servar skolans personal, elever samt medborgare.

Arbetsbeskrivning

Som administratör ingår du i en grupp inom administrationen som arbetar med receptionen, elevadministration och schemaläggning samt andra skolrelaterade administrativa arbetsuppgifter. Schemaläggaren är den som leder och fördelar arbetet inom gruppen men har inget personalansvar.

Arbetsuppgifter

Du kommer huvudsakligen att arbeta i skolans reception med att ta emot besökare, både interna och externa, svara i telefon och ansvara för att besvara de mejl som kommer till skolans gemensamma inbox. Vidare kommer du b.la att arbeta med BER (Barn- och elevregistret), Skolplattformen samt CSN. Även andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i en reception kommer att ligga under ditt ansvar.

Som administratör hos oss ska du vara serviceinriktad, problemlösare, flexibel och pedagogisk. Ett trevligt bemötande, trevlig attityd och samarbetsvilja är också viktiga egenskaper.

Kvalifikationer

  •  Minst 2 års erfarenhet från serviceyrke inom administration
  •  Lägst gymnasial utbildning, gärna andra kurser/utbildningar inom  
     service och/eller administration
  •  Goda kunskaper i Officepaketet är ett krav
  •  Mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift

Meriterande kvalifikationer

  •  Erfarenhet av BER

Övrigt

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vänligen respektera att ansökningar endast sker via rekryteringsverktyget. Ansökningar som inkommer på annat sätt, kommer inte att behandlas. Telefonsamtal undanbedes.

S:t Eriks gymnasium söker en Administratör med känsla för service

Ansök nu

Dela detta jobb