pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Spontanansökan lärare

Företag Yobber AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-01-31

Ansök nu

Spontanansökan lärare

Vi har Sveriges viktigaste jobb! Hos oss får du arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar.

OM DIG OCH ARBETSUPPGIFTER
Som lärare på British Junior planerar, genomför och följer upp din undervisning enligt LGR11. Du känner dig trygg med att använda digitala verktyg och läromedel i din undervisning. I dina arbetsuppgifter ingår också deltagande i olika arbetsgrupper. Undervisningen sker på svenska.

Om du brinner för att inspirera och arbeta nära eleverna för att skapa glädje och trygghet i lärandet är du kanske vår nya kollega på British Junior! Vi söker dig som har lärarexamen och som är behörig att undervisa i årskurserna F-9. Som medarbetare hos British Junior är du ett gott föredöme för våra elever och du hjälper till att föra ut vår värdegrund. Du har ett coachande förhållningssätt med förmågan att skapa en lärmiljö där varje elev blir sedd och du brinner för att få alla eleverna att förstå och utvecklas så långt som möjligt.

Du är lösningsfokuserad och har en positiv inställning till skolutveckling och till kollegialt lärande. Du ser arbetet i arbetslaget som en förutsättning för hög måluppfyllelse och försöker tillsammans med lärare och skolledning utveckla undervisningens innehåll och metoder på ett systematiskt sätt.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Spontanansökan lärare

Yobber AB