pedagogjobb.se

Specialpedagog till Ljung och Ljungsbroskola

Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-21

Ansök nu

Specialpedagog till Ljung och Ljungsbroskola

Sista ansökningsdatum: 21 januari 2021
Referensnummer: 5880

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Dela annonsen via sociala medier:

   

Kontaktperson:

Jenny Lindvall, Rektor, 013-205583, Jenny.Lindvall@linkoping.se

Beatrice Zechel, Biträdande rektor åk 7-9, 013-294916, Beatrice.Zechel@linkoping.se

Anders Grafström, Lärarnas Riksförbund, 013-206972, anders.grafstrom@linkoping.se

Christina Isaksson, Lärarförbundet, 013-294909, christina.isaksson@linkoping.se

 

Om arbetsplatsen

Ljung och Ljungsbro skola är en F-9 skola som ligger i centrala Ljungsbro, drygt 10 km från Linköpings centrum. Vi har ca 550 elever från förskoleklass till årskurs 9 varav en del är en kommungemensam särskild undervisningsgrupp i åk 7-9 för elever inom autismspektrum. Vi är ca 95 medarbetare på skolan och vi arbetar ständigt med att utveckla undervisningen för våra elevers maximala lärande. Elevens bästa är alltid i fokus och vår verksamhet präglas av engagemang, kreativitet, dynamik och glädje! 

Arbetsbeskrivning

Som specialpedagog hos oss på Ljung och Ljungsbro skola kommer du arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Tillsammans med övrig personal och skolans ledning arbetar du för skolans pedagogiska utveckling och för att utbildningen blir tillgänglig, inkluderande och skapar delaktighet för alla elever. Du identifierar möjligheter i skolans lärmiljöer och utför pedagogiska utredningar. I samarbete med pedagog och vårdnadshavare upprättar du, genomför och utvärderar åtgärdsprogram. 

Du kommer ha flera kontaktytor i form av elever, vårdnadshavare, pedagoger och skolledning. Som specialpedagog kommer du även ha ett nära samarbete med skolans elevhälsoteam och ha en viktig roll där. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en specialpedagogexamen. Du har erfarenhet av pedagogiskt arbete, inklusive pedagogisk dokumentation. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument samt är van att arbeta med digitala verktyg. Vi vill att du har erfarenhet och kunskaper om arbete kring elever i behov av särskilt stöd. Har du erfarenhet som specialpedagog är detta meriterande.

I ditt arbete tar du initiativ, arbetar mot mål och fokuserar på resultat. Arbetet ställer krav på att kunna arbeta självständigt och tillsammans med andra samt förmåga att planera och organisera. Det är viktigt att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och kan använda dokumentation som ett reflektionsverktyg. I den här rollen ser vi även att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig efter olika situationer och ändrade förutsättningar.

Information om tjänsten

Tillträde:2021-01-07

Anställningsform: Tillsvidareanställning 

Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 5880

Dela detta jobb

Specialpedagog till Ljung och Ljungsbroskola

Linköpings kommun