pedagogjobb.se

Specialpedagog till grundskola i Norrköping

Företag Klara
Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-17

Ansök nu

Specialpedagog till grundskola i Norrköping

Arbetsbeskrivning

Som specialpedagog/speciallärare har du ett särskilt ansvar för att utrednings- och analysresultat mynnar ut i pedagogiska åtgärder. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat kartläggning, handledning och observationer på grupp- och individnivå. Som specialpedagog är du en viktig kugge i elevhälsoteamet på skolan. Elevhälsans uppdrag handlar om att i samarbete med övriga elevhälsan och lärare bidra till att göra elevernas lärmiljö mer tillgänglig.

Tjänstgöringsgrad: Vid behov.

Förmåner

Klara Elevhälsa erbjuder marknadsmässig lön, friskvård, försäkringar och pension enligt kollektivavtal samt stor möjlighet att påverka din egen arbetstid.

Vi erbjuder dessutom betald kompetensutveckling i form av utbildningstillfällen, grupphandledning med psykolog samt nätverksträffar där du ges tillfälle att resonera och diskutera aktuella ämnen med andra konsulter.

Vem är du?

Vi söker dig som har en specialpedagogexamen/speciallärarexamen med inriktning tal och språk och erfarenhet av att ha arbetat som lärare. Du ska ha en helhetssyn gällande barn och ungas utveckling, vara obehindrad i det svenska språket och ha god analysförmåga. Du ska även ha god förändringskompetens och en utvecklad samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi förutsätter att du har lärarlegitimation, ett starkt engagemang och tydligt elevfokus. För rollen som specialpedagog/speciallärare ser vi gärna att du har erfarenhet av att använda digitala verktyg till lärande, analys och bedömning, samt att du har ett intresse av att utveckla de digitala verktygen.

Vi ser gärna att du:
– har god förmåga till struktur och planering
– tycker om och har lätt för samarbete
– har respekt för alla människors lika värde

Om oss

Med personlig service och lång erfarenheten i branschen hjälper vi såväl offentliga som privata uppdragsgivare med både det medicinska vårdgivaransvaret och bemanningslösningar för all personal inom elevhälsa. Att satsa på elevhälsan är att investera långsiktigt i elevernas välmående, hälsa, studieresultat och framtid och det är vi glada för att denna skola gör.

Ambeas verksamhetsområde Klara är en av Sveriges ledande aktörer för bemanning inom vård, omsorg och skola. Klara arbetar enligt ett kvalificerat ledningssystem, Socialstyrelsens riktlinjer för medicinsk elevhälsa och GDPR. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och är ISO-certifierade.

Klara ska vara kvalitetsledande i allt som görs och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Läs gärna mer på www.klarakompetens.se

Kontaktperson(er)

Eliana Lundin
-
Eliana.lundin@klarakompetens.se

 

Anställningsomfattning
Array

Tjänstgöringsort
Norrköping

Anställningsform
Timanställning

Publiceringsdatum
11 november 2020

Dela detta jobb

Specialpedagog till grundskola i Norrköping

Klara