pedagogjobb.se

 

Beskrivning

Arbetsplats

Bredängskolan är en mångkulturell F-9 skola med ca 550 elever med drygt 30 olika modersmål. Vi har även grundsärskola. Skolan ligger i Bredängs centrum med närhet till både natur och kultur. Genom stadsbidraget Skapande skola får skolan ta del av ett rikt kulturliv. Vår vision är att Alla ska lyckas!

Här arbetar kompetenta medarbetare som tycker uppdraget är meningsfullt och som tycker det är viktigt att utvecklas och lära nytt. Det finns stora möjligheter att använda sig av digitala läromedel och verktyg då alla elever har tillgång till iPad eller dator.

Läs mer om vår skola på www.bredangsskolan.se

Arbetsuppgifter

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de allra bästa medarbetarna som bidrar till att:

 • Ta ansvar för elevernas resultat och är lyhörda för elevernas förutsättningar och behov.
 • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
 • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.                                
 • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen. 

Som specialpedagog på Bredängsskolan har du en nyckelroll i att stärka eleverna i deras studier, såväl med enskilda elever, som med grupper av elever, och i handledning av lärare. Specialpedagogen har kunskap om och använder en stor variation av arbetsmetoder för att tillgodose elevernas och skolans behov av specialpedagogiska insatser. Du behöver ha god kännedom om digitala kompensatoriska verktyg.

I elevhälsoteamet ska specialpedagogen bidra i kartläggningar av elever och med pedagogiska bedömningar i syfte att skapa en god lärmiljö som stödjer alla elevers utveckling mot utbildningens mål. I det specialpedagogiska arbetet ingår att identifiera och analysera möjligheter i skolans lärmiljö samt att reducera hinder på organisations-, grupp- och individnivå. Att arbeta med frågor om inkludering och värdegrund är en naturlig del i detta arbete. Det finns flera specialpedagoger på skolan.

Vi söker en legitimerad och erfaren specialpedagog till en tillsvidare heltidstjänst (100%).

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • Är utbildad specialpedagog och har lärarlegitimation med behörighet för undervisning på grundskolan, gärna med några års erfarenhet av yrket.
  • Är bra på att dokumentera på ett strukturerat och lättillgängligt sätt.
  • Har ett lågaffektivt bemötande och kan hantera stressiga perioder under arbetsåret.
  • Kan leda samarbetet kring elever i arbetslaget, samt utveckla arbetsformer och lärmiljöer utifrån elevers behov.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta skolans rektor Anna Hoffsten på tel 073 917 96 02  eller Lärarförbundets lokalombud Maryam Mohammadi på tel 076 124 36 74.

Villkor

Specialpedagog till Bredängsskolan

Ort
Utgår

2019-04-07

Ansök nu

Dela detta jobb