pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Specialpedagog till Åkerskolan

Ort
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Specialpedagog till Åkerskolan

Åkerskolan är en F-6 grundskola, grundsärskola 1-6 med tillhörande fritidshem. Skolan är vackert belägen, nära omväxlande natur i Nässjö Kommun. Vi arbetar i arbetslag på Åkerskolan och ser oss som en helhet.

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun.
Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.

Arbetsuppgifter:

Som specialpedagog har du ett viktigt uppdrag när det gäller skolutveckling på din enhet tillsammans med övrig personal och rektor. Det handlar om att ha ett övergripande ansvar för att driva elevhälsoarbetet framåt genom främjande och förebyggande arbete tillsammans med övriga professioner inom elevhälsan. Du deltar i elevhälsomöten och trygghetsteam, initierar och genomför pedagogiska utredningar samt verkar som kvalificerad samtalspartner för att stötta och handleda skolans personal. Som specialpedagog ingår du i ett arbetslag med speciallärare där du även är arbetslagsledare. I ditt uppdrag ingår att tillsammans med elevhälsan och skolans andra professioner planera, arbeta och följa upp insatser, utifrån behov både i grupper och för enskilda elever. Att samverka med vårdnadshavare är en del av uppdraget.
 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad specialpedagog och som har tidigare erfarenhet av arbete som specialpedagog eller speciallärare. Som person har du lätt att skapa goda relationer med både elever och kollegor. Du är strukturerad och självgående i din yrkesroll samt har god problemlösningsförmåga. Du söker samarbete med kollegor och är lyhörd och kommunikativ i mötet med dessa, samtidigt som du har förmåga att självständigt organisera och utvärdera ditt arbete.
 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Din ansökan vill vi ha omgående då urval och intervjuer sker löpande.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: Tillträde 2022-08-10 eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2022-05-31

Arbetsgivarens referensnummer: TeWa03

Upplysningar lämnas av:

Teresa Waldmann
Enhetschef
E-post: teresa.waldmann@nassjo.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga representanter nås via Medborgarkontoret
Telefon: 0380-518000

Dela detta jobb

Logo
Specialpedagog till Åkerskolan

Nässjö kommun - Utbildningsförvaltningen