pedagogjobb.se

Logga

Specialpedagog/speciallärare till särskild undervisningsgrupp på Grönkullaskolan

Företag Sundbybergs stad
Ort
Utgår

2018-08-13

Ansök nu

Specialpedagog/speciallärare till särskild undervisningsgrupp på Grönkullaskolan

Du siktar högt. Och har fötterna på jorden. Precis som vi.

Här på Grönkullaskolan blickar vi framåt och söker nu en specialpedagog/speciallärare till en nybildad särskild undervisningsgrupp för integrerade elever i Förskoleklass. Vi är inte den bästa skolan - men vi vill gärna bli! Mitt i Rissne, Sundbyberg, ligger Grönkullaskolan. Vi är en F-9 skola med cirka 710 elever. Vi växer ytterligare vilket medför att vi behöver bli fler skickliga och engagerade medarbetare på skolan. I vår skola finns det riktigt bra undervisningssalar, en trevlig omgivning och en stark framtidstro. Vår skola har många utmaningar men vi tycker att våra elever förtjänar de bästa lärarna. Hos oss kan du göra skillnad! Vi erbjuder dig en dynamisk och utvecklande miljö tillsammans med våra andra skickliga lärare och medarbetare. 

Som specialpedagog/speciallärare kommer du huvudsakligen att arbeta med elever som börjar i Förskoleklass med uppdraget att ge eleverna en stimulerande undervisningsmiljö i den särskilda undervisningsgruppen och möjlighet att inkluderas i reguljära klasser, beroende på individuella förutsättningar. Du kommer att arbeta i team med en förskollärare och en barnskötare.  

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att ansvara för och leda arbetet i en nybildad särskild undervisningsgrupp med 4-5 integrerade elever i Förskoleklass. Du kommer att samarbeta med en Förskollärare och en barnskötare. I arbetet ingår att planera, genomföra, följa upp och utvärdera den pedagogiska verksamheten i gruppen i samverkan med övriga medarbetare. Att samverka med ansvariga medarbetare i de reguljära förskoleklasserna. Att samverka med vårdnadshavare och andra organisationer och myndigheter som BUP, habilitering och socialtjänst. Att i samråd med elevhälsa utveckla olika lärmiljöer, kartlägga och undanröja hinder i olika lärmiljöer samt att medverka och utveckla Grönkullaskolans pedagogiska arbete. Målet är att alltid möta behoven hos alla elever samt att utveckla och kvalitetssäkra specialpedagogiska metoder utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet.

Vi vill att du har en pedagogisk utbildning och en vidareutbildning som specialpedagog/speciallärare eller motsvarande, gärna med påbyggnadsutbildning med inriktning mot utvecklingsstörning.

Vi vill att du har erfarenhet av arbete som specialpedagog/speciallärare och att du har arbetat med elever inom grundsärskolans tidigare år. Det är viktigt att du, precis som vi, har god samarbetsförmåga och är lojal med gemensamma beslut och arbetssätt. Vi vill också att du är ansvarstagande, strukturerad och har helhetssyn. Dessutom brinner du för att arbeta med barn och ungdomar och tror att du kan göra skillnad! På Grönkullaskolan arbetar vi med höga förväntningar och rimliga krav.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid med ferietjänst. Tillträde enligt överenskommelse. Annonsen är öppen för ansökan till och med den 13 augusti 2018. Intervjuer sker kontinuerligt under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Dela detta jobb

Logga
Specialpedagog/speciallärare till särskild undervisningsgrupp på Grönkullaskolan

Sundbybergs stad