pedagogjobb.se

Redan 1999 startade Praktiska Gymnasiet sin första skola. Sedan dess har vi vuxit och idag har vi 33 skolor runt om i Sverige. Hos oss går elever som vill börja jobba. Vårt samarbete med de olika branscherna gör att vi håller koll på vad marknaden behöver för arbetskraft - och utbildar därefter. 

Läs mer om oss på www.praktiska.se.  

Välkommen till gemenskapen! 

Om tjänsten

 

Är du en speciallärare/specialpedagog som tillsammans med oss vill fortsätta utveckla vår skola och skapa förutsättningar för att alla elever ska nå sin fulla potential?

Tjänsten innebär att du med specialpedagogisk kunskap skall vara ett stöd för ledningen att driva verksamhetens utveckling och synliggöra och förebygga hinder för elever i behov av särskilt stöd. Du kommer också att arbeta med handledning gentemot lärare samt planera och genomföra fortbildningsinsatser i syfte att stärka personalens kompetens inom särskilt stöd och extra anpassningar. Tjänsten innebär även att du är ett stöd till mentorer för de elever som går på IM. Stora delar av ditt arbete kommer att vara att arbeta förebyggande och hälsofrämjande, detta tillsammans med ett elevhälsoteam.  

Du har lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du känner dig bekväm med att arbeta självständigt. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med start enligt överenskommelse.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som innehar specialpedagog- eller speciallärarexamen, gärna med erfarenhet från gymnasiet. Du skall vara kommunikativ och har lätt för att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är van att arbeta nära eleverna och jobbar för att stärka deras självkänsla och motivation. Du är lugn, stabil och tydlig samtidigt som du skapar energi, glädje och engagemang hos både kollegor och elever. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. 

Är du den vi söker?

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 200214. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Linda Emanuelsson på 072-238 16 97  eller via mail linda.emanuelsson@praktiska.se. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningsanordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.academedia.se.

Logga

Specialpedagog/Speciallärare till Praktiska i Sundsvall

Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-14

Ansök nu

Dela detta jobb