pedagogjobb.se

Logga

Specialpedagog/speciallärare år 3-6 Grönkullaskolan

Företag Sundbybergs stad
Ort
Utgår

2018-08-13

Ansök nu

Specialpedagog/speciallärare år 3-6 Grönkullaskolan

Du siktar högt. Och har fötterna på jorden. Precis som vi.

Här på Grönkullaskolan blickar vi framåt och söker nu en specialpedagog/speciallärare/lärare med specialpedagogisk kompetens till år 3-6. Vi är inte den bästa skolan - men vi vill gärna bli! Mitt i Rissne, Sundbyberg, ligger Grönkullaskolan. Vi är en F-9 skola med cirka 710 elever. Vi växer ytterligare vilket medför att vi behöver bli fler skickliga och engagerade medarbetare på skolan. I vår skola finns det riktigt bra undervisningssalar, en trevlig omgivning och en stark framtidstro. Vår skola har många utmaningar men vi tycker att våra elever förtjänar de bästa lärarna. Hos oss kan du göra skillnad! Vi erbjuder dig en dynamisk och utvecklande miljö tillsammans med våra andra skickliga lärare och medarbetare. 

Som specialpedagog/speciallärare/lärare med specialpedagogisk kompetens kommer du huvudsakligen att arbeta med elever i år 3-6 med tyngdpunkt på ämnena matematik och svenska/svenska som andraspråk samt vara en del av elevhälsoteamets hälsofrämjande och förebyggande arbete. Du kommer att tillhöra arbetslaget Elevhälsan som består av specialpedagoger, speciallärare, kurator, en logoped och en studie- och yrkesvägledare. Sammanlagt består arbetslaget Elevhälsan idag av tio medarbetare. Arbetslaget Elevhälsan driver utvecklingsarbeten och arbetar både konsultativt och operativt tillsammans med lärare, elever och föräldrar. Arbetslaget arbetar i team fördelade på fyra enheter, Midgård F-2, Skvadron F-2 och Midgård/Rissne 3-6 och Rissne 7-9. Du kommer främst att arbeta med eleverna i år 5-6 och samverka med våra lärare, specialläraren i år 3-4 samt vår kurator.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av inkluderande arbete med elever i samarbete med undervisande lärare. I arbetet ingår att stötta medarbetare och elever, utveckla olika lärmiljöer, kartlägga och undanröja hinder i olika lärmiljöer samt att medverka och utveckla Grönkullaskolans pedagogiska arbete. Målet är att alltid möta behoven hos alla elever samt att utveckla och kvalitetssäkra specialpedagogiska metoder utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet.

Vi vill att du har en pedagogisk utbildning och en vidareutbildning som speciallärare, specialpedagog eller motsvarande. Vi vill att du har erfarenhet av arbete som speciallärare och att du har arbetat med läs- och skrivinlärning och/eller matematikinlärning. Det är viktigt att du, precis som vi, har god samarbetsförmåga och är lojal med gemensamma beslut och arbetssätt. Vi vill också att du är ansvarstagande, strukturerad och har helhetssyn. Dessutom brinner du för att arbeta med barn och ungdomar och tror att du kan göra skillnad! På Grönkullaskolan arbetar vi med höga förväntningar och rimliga krav.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid med ferietjänst. Tillträde enligt överenskommelse. Annonsen är öppen för ansökan till och med den 13 augusti 2018. Intervjuer sker kontinuerligt vilket kan medföra att tjänsten är tillsatt innan ansökningstiden löpt ut. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Dela detta jobb

Logga
Specialpedagog/speciallärare år 3-6 Grönkullaskolan

Sundbybergs stad