pedagogjobb.se

Specialpedagog/Speciallärare

Vi, på Internationella Engelska Skolan i Krokslätt söker en Specialpedagog/ Speciallärare som vill arbeta tillsammans med ett härligt team bestående av ytterligare tre Specialpedagoger/lärare.
För att kunna söka till denna tjänst önskar vi att du är en trygg, ödmjuk och handlingskraftig person. Du har erfarenhet att jobba dels självständigt men har även god förmåga till samarbete. Du tar egna initiativ och arbetar strukturerat. Vi ser gärna att du har ett professionellt förhållningssätt. Du kommer att ingå i Elevhälsoteamet tillsammans med två andra specialpedagoger, två kuratorer, skolsköterska, skolpsykologen samt rektor. 
Du förväntas förutom att hålla i utredninga, även vara beredd på att arbeta i undervisningsgrupper nära lärare (i form av stöd med extra anpassningar och särskilt stöd). Du kommer också att planera och genomföra stöd för elever på organisations-, grupp- och elevnivå. Huvudarbetet är på svenska gällande dokumentation men att kunna uttrycka sig i engelska i både tal och skrift är ett krav med tanke på att vi är en internationell skola. Vi utgår ifrån att du har god förmåga till samarbete. Om du har erfarenhet av liknande arbete är det meriterande.


Internationella Engelska Skolan i Krokslätt/Göteborg är en etablerad friskola som startade 2010. Sedan augusti 2016 har vi 488 elever i årskurserna 3 till 6 här på Krokslätt. 
Vår verksamhet vilar på tre pelare:
*tvåspråkighet (SV/ENG)
*säker och lugn miljö
*höga akademiska förväntningar. 
Halva undervisningen är på engelska och halva är på svenska för årskurs 4-6, i årskurs 3 introduceras engelskan gradvis. 
Vi erbjuder eleverna en trygg och klotterfri arbetsmiljö, god disciplin och stor omsorg. Vi har tydliga regler och förväntningar som fokuserar på att upprätthålla den bästa arbetsmiljön för elever och lärare. Vi är en del av organisationen Internationella Engelska Skolan i Sverige AB (IES) som är en av Sveriges ledande friskolor med 39 olika skolor, varav 38 i Sverige och en i England. Internationella Engelska Skolanföljer den svenska läroplanen (LGR11).

Dela detta jobb

Logga
Specialpedagog/Speciallärare

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB