pedagogjobb.se

Specialpedagog/Speciallärare

Företag Värmdö kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-18

Ansök nu

Specialpedagog/Speciallärare

PVGS08:2019:29

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Till Hemmestaskolan söker vi en

Specialpedagog/Speciallärare

med matematikkompetens

Vår skola är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö med fantastisk skog och en mycket fin idrottsanläggning inpå knuten. Hemmestaskolan ligger på Värmdölandet och har goda och täta kollektiva förbindelser med bussar som tar cirka 30 minuter från Slussen. Hos oss får du möjligheten att komma till en kommun i stark utveckling, där du får jobba med något av det viktigaste som finns - att vara med och utveckla våra yngre medborgare.

Söker du en spännande arbetsplats där det finns utrymme att vara med och påverka? Vill du också genom din undervisning ge våra elever möjlighet att utveckla sina kunskaper samt nå sina kunskapsmål? Då är du en av de pedagoger vi gärna vill träffa.

Rollen som specialpedagog innebär att du kommer att genomföra ett förebyggande arbete för att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål. Du bidrar med din kompetens som en naturlig del av skolans elevhälsoarbete med fokus på förebyggande och hälsofrämjande åtgärder. Du har tillsammans med skolans ledning fokus på att utveckla nya former samt skapa strukturer för ett för ett inkluderande arbetssätt. Du gillar att samverka och handleda lärare i specialpedagogiska frågor utifrån både individ- och grupperspektiv samt vara stöd i möten med vårdnadshavare. Du samordnar och utvecklar arbetet med upprättande och utvärdering av åtgärdsprogram kring enskilda elever.

Vi söker dig som är utbildad specialpedagog/speciallärare med matematikkompetens. Vi kommer att ta stor hänsyn till personlig lämplighet i vår rekrytering.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Hemmestaskolan är en F-9 skola med drygt 920 elever i årskursvisa arbetslag. Vår låg- och mellanstadieskola är en mobilfri och trygg skola, samtidigt som alla våra elever tillgång till digitala verktyg som en del av undervisningen. Vi har ett aktivt och väl fungerande elevhälsoteam med bred kompetens som har ett nära samarbete med arbetslagen. I anslutning till skolan ligger ett av kommunens folkbibliotek.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar 80-100 % och är en tillsvidareanställning (semestertjänst).

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 18 oktober 2019. Intervjuer sker fortlöpande så ansök gärna omgående.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rektor Joakim Wiklund, 08-570 487 10. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

________________________________________________________________________

Dela detta jobb

Specialpedagog/Speciallärare

Värmdö kommun