pedagogjobb.se

Specialpedagog/Speciallärare

Företag Värmdö kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-21

Ansök nu

Specialpedagog/Speciallärare

PVGS08:2019:10

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Till Hemmestaskolan söker vi en

Specialpedagog/Speciallärare

Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att hjälpa våra barn- och ungdomar att växa. Du får möjligheten att komma till en ung kommun i utveckling och bidra med dina kunskaper och erfarenheter till våra barn och ungdomar som går i skolan på Värmdö. Hemmestaskolan ligger på Värmdö, 30 minuters bussresa från Slussen. Det ta ca 10 minuter med bussen från Gustavsberg.

Vi är stolta över och värnar vårt tillåtande och varma klimat. Trots att vår skola är stor skapar vi möjligheter för att ge våra elever en intim och trygg miljö. Vår skola präglas av både traditioner samt nytänkande och utveckling.

I rollen som specialpedagog/speciallärare stimulerar och bemöter du eleven utifrån elevens egna förutsättningar och behov. Du ansvarar för de övergripande specialpedagogiska insatserna och samarbetar nära med skolledningen samt ingår i skolans Elevhälsoteam. Det kan innebära att du undervisar elever i behov av särskilt stöd i årskurserna 3-6 i liten eller enskild undervisning. Du kommer också att ansvara för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av verksamheten runt de elever som du arbetar med. Du kommer även samarbeta med klasslärare runt enskilda elevers behov av anpassningar.

Du kommer ingå i skolans stödteam, där du arbetar med elever, föräldrar och skolans pedagoger och arbetslag. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö i moderna lokaler med tillgång till egen bärbar dator.

Vi söker dig som är legitimerad specialpedagog/speciallärare. Som person drivs du av att motivera elever att uppnå sin fulla potential. Du tror på elevernas egen förmåga och arbetar på ett systematiskt, strategiskt och långsiktigt sätt där du utgår från forskning och IKT som pedagogiskt redskap.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Hemmestaskolan har idag ca 930 elever från Förskoleklass upp till och med årskurs 9. Vårt härliga kollegium bestående av drygt 140 engagerade medarbetare arbetar tillsammans med eleverna för att skapa närhet som gynnar goda samarbeten, kreativitet och ett långsiktigt kunskapsutvecklande arbete.

Vi har ett starkt och kompetent elevhälsoteam och ett lärarkollegium som ger dig möjlighet att tillsammans med dem medverka till utvecklingen av skolans verksamhet, samtidigt som du ges förutsättningar att själv utvecklas i rollen som Specialpedagog/Speciallärare.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 13 augusti 2019 eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 21 juni 2019.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Alexandra Stjerna, rektor, alexandra.stjerna@varmdo.se. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

________________________________________________________________________

Dela detta jobb

Specialpedagog/Speciallärare

Värmdö kommun