pedagogjobb.se

I Trosa kommun satsar vi på att våra barn och elever ska få en så bra start i livet som möjligt. Från de första stegen i förskolans värld, hela vägen genom grundskolan och fritidshem gör våra medarbetare sitt yttersta för att varje barn och elev ska få den stöttning som krävs för att nå sina drömmar och mål.

UPPDRAG

I tjänsten ingår specifika undervisningsuppdrag för elever i behov av särskilt stöd. I samverkan med kollegor och elevhälsoteamet lägger ni upp stödet för eleverna både i och utanför klassrumsverksamheten. Dessa elever ansvarar du för tillsammans med en kollega.

Vi lägger stor vikt vid din förmåga att samarbeta med alla kollegor på skolan. Lärare och elevassistenter arbetar nära varandra i det dagliga skolarbetet. Det är viktigt att du bidrar med din erfarenhet, kunskaper och kreativa förmåga på olika sätt för elevernas och verksamhetens utveckling. 
 

KOMPETENS

Vi söker dig som har ett inre lugn men ändå ett driv, och en vilja att ge varje elev de bästa förutsättningarna för att utveckla hela sin personlighet. 

Du är/har:

  • legitimerad lärare
  • speciallärar-/specialpedagogutbildning
  • god kunskap om läro- och kursplanen
  • goda kunskaper av formativ bedömning för att följa upp och utveckla verksamheten
  • pedagogisk medvetenhet och kunskap att kunna tolka och konkretisera läroplanens alla mål

Vi vill att du ska kunna använda dina erfarenheter och din kompetens för att bidra till en spännande, stimulerande pedagogisk miljö där eleven är i fokus. Arbetet ska utgå från en helhetssyn på elevens utveckling där lärande och social förmåga utvecklas i samspel med andra. Vi förväntar oss ett professionellt förhållningssätt mot elever och föräldrar i olika forum. Du ska aktivt medverka till utveckling av skolans verksamhet genom ett systematiskt kvalitetsarbete. 

 

INFORMATION OM ANSTÄLLNINGEN

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid 

Tillträde: Januari 2020

 

Om Fornbyskolan

Fornbyskolan är en F-6 skola i Vagnhärad. Vår vision och målsättning är att vi är lärande individer och grupper som mår bra, både individuellt och tillsammans. Vi måste vara trygga för att möta våra utmaningar i lärandet på bästa sätt. Det leder till utveckling. 

 

ÖVRIGT

Den som erbjuds tjänst inom förskola och skola måste uppvisa utdrag ur belastningsregister enligt gällande lagstiftning (Lag [2000:873] om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg). 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Varmt välkommen med din ansökan!

VILL DU VETA MER?

För många börjar Trosa kommun som en sommarförälskelse som övergår till något mer. Våra verksamheter genomsyras av Trosaandan som är en känsla som nästan går att ta på. Det är det varma bemötandet mellan kollegor, och en chef som ser dig, ger dig ansvar och stöttar dig i din utveckling. På grund av vår litenhet har du stora möjligheter att utvecklas och göra avtryck, och har alltid nära till kollegor, näringsliv och medborgare.


Trosa kommun växer som bostadsort och vi söker medarbetare till våra skolor i Trosa. Skolorna i Trosa kommun vill ha personal som har en mix av åldrar, kön och bakgrund för att få en större mångfald och många förebilder för våra barn.

Vi arbetar ständigt för att skapa engagemang och arbetsglädje och vi är väldigt stolta över att Trosa kommun i flera år legat i den absoluta Sverigetoppen när det gäller engagerade medarbetare enligt SKL (Sveriges kommuner och landsting, HME).

Läs mer om grundskolan i Trosa kommun här.
 

Kontakt:

Åsa Sörhede Ahlroth, Rektor Fornbyskolan

0156-523 14

asa.ahlroth@trosa.se

Specialpedagog sökes till Fornbyskolan

Företag Trosa kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-25

Ansök nu

Dela detta jobb