pedagogjobb.se

Specialpedagog - Rektorsområde 2

Företag Tierps kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-02

Ansök nu

Specialpedagog - Rektorsområde 2

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt. Tågstationen ligger bara 3 minuters promenad från skolan.

Arbetsplatsen kännetecknas av engagerade medarbetare som bidrar till kommunens välfärd med sin höga kompetens och goda serviceanda.

Vi har ett väl fungerande elevhälsoteam på skolan. Vi arbetar tätt tillsammans för att utveckla förebyggande strategier inom elevhälsan. I elevhälsoteamet ingår förutom specialpedagog, psykolog, kurator, SYV, skolsköterska och skolledning.

Rektorsområdet består av två skolor, Örbyhus skola som är en F-9 skola med ca 450 elever och Vendels skola som är en F-5 skola med ca 80 elever.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro. Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

ARBETSUPPGIFTER
Som specialpedagog tillför du pedagogisk kompetens på individ-, grupp-, och organisationsnivå för att främja lärande och utveckling. Specialpedagogen ingår i rektorsområdets elevhälsoteam och samverkar med skolan samt samhällets övriga resurser.

Inom uppdraget kommer du genomföra kartläggningar och utredningar och gör analyser utifrån dessa för att främja elevens utveckling och ge dem de bästa förutsättningar till lärande. Du kommer även i detta arbete att handleda pedagoger och i vissa fall föräldrar.

KVALIFIKATIONER
Specialpedagogutbildning

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Specialpedagog - Rektorsområde 2

Tierps kommun