pedagogjobb.se

Praktiska Gymnasiet är skolan mitt i arbetslivet och vi är en av de ledande aktörerna i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning. Vi finns för de elever som vill ta en yrkesexamen för att kunna arbeta, starta eget eller läsa vidare efter gymnasiet efter sitt livs bästa skoltid. Praktiska Gymnasiet har sedan 1999 utvecklat en modell för gymnasiala lärlingsutbildningar och har som ambition att fortsätta leda utvecklingen av yrkesutbildningar som möter arbetsmarknadens krav. Idag driver vi 33 gymnasieskolor från Luleå i norr till Ystad i söder och vi har drygt 5000 elever och cirka 800 anställda. Vi arbetar hela tiden efter att utvecklas och driva vår idé framåt, detta för att utbildningen ska bli den bästa.


Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats där vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och där du får goda möjligheter att påverka ditt arbete. Skolan präglas av en inkluderande skolmiljö där alla är välkomna. Söker du ett roligt och omväxlande jobb där du får vara med i utvecklingen av vår skola tillsammans med trevliga kollegor? Praktiska Nykvarn är en spännande och lärorik arbetsplats där du har stora möjligheter att påverka ditt arbete och där du får träffa massor av härliga ungdomar som under sina år på vår skola tar stegen mot vuxenvärlden och arbetslivet. Tillsammans med elevhälsan och övrig personal får du vara med och påverka deras gymnasietid.


Du är specialpedagog och om du tidigare har arbetat i gymnasieskola ser vi det som en merit. Du ska även ha lätt för att skapa förtroendefulla relationer, vara strukturerad och lösningsinriktad. Du är öppen för nya idéer samtidigt som du har relevant forskning som grund.


Tycker du att ovanstående beskrivning stämmer in på dig ser vi fram emot din ansökan.
Vi anställer fortlöpande så var snabb in med din ansökan. Som specialpedagog på Praktiska Gymnasiet arbetar du främst förebyggande och hälsofrämjande. Din roll är att utifrån din specialpedagogiska kompetens stödja och handleda både pedagoger och elever för att alla elever ska få möjlighet att nå sina kunskapsmål. Du ingår i elevhälsoteamet på skolan och bistår rektor i elevhälsoarbetet.


Tjänsten är på 80%.


Anställningen gäller från vårterminen 2020.

 

Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Var ligger arbetsplatsen?
NORRA BRUKSGATAN 2
40226 Nykvarn
Arbetsgivaren
Praktiska Sverige AB
http://praktiska.se/nykvarn
Kontakt
Emma Sennebäck Andersson
T.F Rektor
emma.senneback@praktiska.se
0705107041

Logga

Specialpedagog Praktiska Gymnasiet Nykvarn

Ort
Utgår

2020-02-14

Ansök nu

Dela detta jobb