pedagogjobb.se

Aspuddens skola är en mycket trevlig F-9 skola med ca 1200 elever. Vi har fantastiska omgivningar nära Vinterviken. Vi arbetar aktivt med PRIO-strukturen som ett led i att höja kunskapsresultaten. Här har vi ett gott samarbete med hem och skola där vi tillsammans med eleverna sätter upp ambitiösa mål och har höga förväntningar på ambition och ansvar hos alla parter. Vår gemensamma arbetsmiljö ska vara den bästa tänkbara! Här trivs vi som gillar lagarbete och att ha högt i tak. Om du tillhör den drivna kategorin lärare med elevfokus och passion för uppdraget ser vi fram emot din ansökan.

Vi söker dig specialpedagog till vårt härliga Elevhälsoteam!
Arbetet som specialpedagog på Aspuddens skola innebär att du är en viktig medlem i vårt Elevhälsoteam och bidrar med din kompetens i vårt salutogena förhållningssätt. Vi har stort fokus på förebyggande och hälsofrämjande arbete.
I samarbetet med arbetslag och personal kommer du att handleda och stödja arbetet kring våra elever. Du ska vara en god organisatör med god vana att genomföra pedagogiska kartläggningar och skriva åtgärdsprogram i nära samarbete med undervisande lärare på ett rättssäkert sätt. Du behöver även ha god vana att söka tilläggsbelopp samt att göra CSI-ansökningar. Du kommer att genomföra kompetensutbildning för personal, i samarbete med skolledning.

Känn dig varmt välkommen till oss!

Specialpedagog åk 4-6, Aspuddens skola

Ort
Utgår

2019-06-24

Ansök nu

Dela detta jobb