pedagogjobb.se

Vill du vara med att skapa en skola där alla elever känner att de växer? Gillar du tanken på att ha ett övergripande ansvar för skolans elevhälsoarbete i samarbete med övriga i elevhälsan samt skolledning? I så fall är det här ett arbete för dig! 

Nu söker vi en specialpedagog  till Norra skolan, välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som specialpedagog ansvarar du för elevers förebyggande hälsoarbete och har en aktiv roll i elevhälsoteamet. Du har kontakt med externa aktörer som ingår i elevens nätverk, initierar till möten med vårdnadshavare, skickar kallelser och dokumenterar. I uppdraget ingår även att göra olika typer av utredningar vid behov.

Kvalifikationer

Du är utbildad Specialpedagog alternativt har en annan pedagogisk utbildning och erfarenhet samt ett intresse av att vidareutbilda dig till Specialpedagog.

Personliga egenskaper

Du tror på att alla elever i grunden kan och vill utvecklas. Som person är du förtroendeingivande och har förmågan att bygga goda relationer.  Att kunna samarbete med alla kollegor, vårdnadshavare och elever i samtal mot gemensamma mål är för dig och oss en självklarhet. Du har också en önskan om att som person utvecklas och gå framåt och arbetar efter mottot "man blir aldrig färdiglärd".

Du har också ett intresse för att utveckla EHT arbete på skolan.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett arbete i ett väl fungerande Elevhälsoteam med skolsköterska ,specialpedagog och kurator. Vi erbjuder dig också ett arbete som handlar om inkludering samt kollegialt lärande. Organisationen är uppbyggd i arbetslag och är indelade i: Lärare F-6, Fritidspedagoger samt Resurspedagoger där varje arbetslag har en ansvarig teamledare. Vi har även gemensam planering utlagd på schemat varje vecka där både lärare och fritidspedagoger deltar för att öka det kollegiala samarbetet och lärandet.

 Sista ansökningsdag:

25.10.2020

 Arbetsgivare:

Härjedalens kommun

 Ort:

Sveg

 Jobbtitel:

Specialpedagog

 Positions:

1

 Anställningsform:

Tillsvidareanställning med ev. provanställning

 Heltid / Deltid:

Heltid

 Tjänstens omfattning:

100

 Startdatum:

01.12.2020

 Webcruiter ID:

4291878718

logga

Specialpedagog

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-25

Ansök nu

Dela detta jobb