pedagogjobb.se

Vill du ha ett av de viktigaste och roliga uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande -varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje!

Ditt nya jobb
Som specialpedagogen ingår du i skolans EHT. Du har ett nära samarbete med skolledningen, lärare i arbetslagen och övriga kompetenser i elevhälsoteamet. I ditt arbete stödjer du eleverna i deras utveckling. Din inriktning är främst mot elever i åk 6-9. Kartläggningar, observationer och handledning för lärare ingår i arbetsuppgifterna liksom kontakt med vårdnadshavare och externa samarbetsparter. 

Välkommen till Rosenlundsskolan!
Rosenlundsskolan ligger centralt i Jönköpings östra stadsdelar och är världen i miniatyr. Vi är stolta över vår mångfald och vet att den berikar hela skoldagen. Från skolan har vi nära till naturen med skolskogen vid Vättern och Bondbergets naturreservat inom gångavstånd. I Rosenlundsskolans närområde finns dessutom flera fritids- och idrottsarenor som vi utnyttjar kontinuerligt i verksamheten, t ex Kinnarps arena, Rosenlundsbadet, KFUM och Ungdomens hus.

På Rosenlundsskolan går ca 800 elever och här arbetar ungefär 160 personal. Vi är en arbetsplats som präglas av en trygg och positiv atmosfär. Rosenlundsskolan arbetar för att skapa en tillgänglig skola och vi utvecklas ständigt i vårt sätt att möta alla elever utifrån deras förutsättningar. Digitalisering i skolan är en självklarhet för oss och alla elever i åk 7-9 har en egen digital enhet för sina studier. Rosenlundsskolan växer och inför 2021 behöver vi förstärka elevhälsoteamet med ytterligare en medarbetare. Du blir den tredje specialpedagogen för att komplettera de övriga två.

Din kompetens
Vi söker dig med lärarlegitimation och specialpedagogutbildning. Erfarenhet från arbetet i skolans åk 7-9 är meriternade. Grundläggande IT-kompetens är ett krav.

Som person har du förmåga att skapa goda relationer med barn, föräldrar och medarbetare. Viktigt är att du är en god förebild, har tydliga förväntningar på eleverna och vara initiativrik och drivande i det pedagogiska arbetet. Du har förmåga att se elevers olika behov, ta hänsyn till deras individuella förutsättningar och få elever att växa och utvecklas och nå goda resultat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vill du veta mer?
Jessica Schönbeck, rektor: 036-106351  
Marie Stark, biträdande rektor. 036-106923
Noomi Rosén, biträdande rektor: 036-106496

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Förvaltning Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats Rosenlundsskolan
Anställningsform Tillsvidare
Omfattning 100%
Tillträdesdag 2021-01-01
Sista ansökningsdag 2020-10-02
Referensnr 20-60-1917
Publicerad 2020-09-14

Specialpedagog

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-02

Ansök nu

Dela detta jobb