pedagogjobb.se

Treklangens skola

Treklangens skola söker dig som är specialpedagog!

Treklangens skola är en F-5 skola med ca. 290 elever som är skolan är indelad i tre arbetsenheter.
Skolan ligger i ett dynamiskt område med natursköna omgivningar. Närheten till Gottsunda centrum med teater, bibliotek och simhall är en tillgång. Elever med olika bakgrund möts och utvecklas i vår skola.
Alla elever i Treklangens skola simmar regelbundet och vi driver projektet El-Sistema tillsammans med kulturskolan.
Skolan är en populär arbetsplats där personalen trivs och samarbetar mot högt uppsatta mål. Vi har ett ökande elevtal på skolan.
Arbetsro och högt ställda förväntningar är ledord för Treklangens skola.
Vi har ett välfungerande elevhälsoteam med speciallärare, kurator, skolsköterska och psykolog.
På Treklangens skola bedriver vi ett aktivt utvecklingsarbete, bland annat IBIS projektet i samarbete med Uppsala universitet.

Läs mer om skolan här (http://treklangensskola.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Du blir en viktig person i vårt elevhälsoteam där vi behöver din kompetens för arbetet med särskilt stöd, anpassningar, pedagogiska utredningar och dokumentation. Vi behöver dig också för handledning av personal samt arbete med elever.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad specialpedagog för grundskolans yngre åldrar. Meriterande är om du har utbildning i svenska som andra språk. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i en mångkulturell miljö.

Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Vidare har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker och du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Agneta Erikson rektor 018-727 67 17 (#)

Facklig företrädare: Lärarförbundet Christoffer Wahlgren 070-787 47 40 (#)

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Specialpedagog

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-22

Ansök nu

Dela detta jobb