pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Specialpedagog

Ort
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Specialpedagog

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

 

Arbetsplatsbeskrivning

Bildning och utbildning är viktigare än någonsin. Nu söker vi dig som vill vara med och trygga framtidens Stockholm. Mälarhöjdens skola är Stockholms största grundskola F-9. Skolan har över 1240 elever och ca 160 personal. Den ligger nära storstaden med goda kommunikationer och nära naturen vid Mälaren. Skolan har fina kunskapsresultat, nöjda elever, nöjd personal och stabil ekonomi. Ett gott betyg är att många elever söker sig till vår skola! Vår verksamhet präglas av positiva förväntningar på vad som kan göras och att vi kan utvecklas tillsammans.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en specialpedagog som kan bidra till att utveckla verksamheten i riktning mot ökat förebyggande arbete och djupare förståelse av elevers förmågor och behov. Som specialpedagog fyller du en nyckelfunktion i att skapa förutsättningar för att möta elevernas behov på Mälarhöjdens skola. Du kommer att ingå i skolans erfarna och engagerade elevhälsoteam som jobbar nära skolans ledning. Här arbetar du med övergripande strategiska elevhälsofrågor och med analysarbetet på individ-, grupp-, och organisationsnivå. I arbetet med pedagogerna kommer fokus att ligga på att handleda skolans pedagoger och arbetslag.

Inriktningen är elever åk F-4 och vår SU-grupp för åk 1-5. Du är lösningsorienterad och van vid att samarbeta. Du har god kommunikationsförmåga och är van att möta människor med olika behov och erfarenheter. Du kan uttrycka dig väl både i tal och i skrift och du har erfarenhet av dokumentation när det gäller elever i behov av särskilt stöd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation och specialpedagogexamen.

I arbetet som specialpedagog hos oss är det nödvändigt med goda kunskaper om inlärning, funktionsvariationer, kompenserande anpassningar och stödinsatser. Erfarenhet av undervisning av yngre åldrar är meriterande.

Du har god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer då arbetet innebär många kontaktytor. Omdöme, helhetssyn och problemlösande förmåga är också nödvändiga förmågor.
 

Övrigt

Du är med i skolans elevhälsoteam och har rektor som närmaste chef.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Specialpedagog

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen