pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Heltid
Tillsvidare
Utbildning: Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Pedagogik och lärarutbildning.
Kompetens: specialpedagogik

Arbetsbeskrivning:

Du ska verka för att tillgodose varje elevs behov av extra anpassningar eller särskilt stöd och du ska du kunna arbeta med stor självständighet.
Du ska handleda personal i att anpassa den ordinarie undervisningen till gruppen såväl som till individen, vara behjälplig i utförandet av pedagogiska kartläggningar och skrivandet av åtgärdsprogram mm.

Du bör ha mycket goda kunskaper om barns läs- och skrivutveckling, matematik och var uppdaterad på den senaste forskningen inom området.
Du kommer att ingå i ett team med lärare, specialpedagoger, EHT och ledning för att skapa likvärdighet och förutsättningar för att varje dag för eleven i skolan blir den bästa. För oss är det viktigt att skapa lust för lärande.

Stiftelsen Martinskolan är en fristående F-9 grundskola med integrerad resurs- och grundsärskola och fyra fritidshem. Sammantaget har vi ca 400
elever. Stiftelsen innefattar även förskolor, Martingården. Skolan grundades 1976 och vår pedagogiska inriktning är waldorfpedagogik. Skolan är belägen i vackra lokaler i Hökarängen i Stockholm med närhet till skogs- och naturområden och även nära till kollektivtrafik.
Hos oss finner du engagerade och kompetenta lärare och medarbetare, hög grad av delaktighet och en ledning och huvudman med höga ambitioner.

Du blir del av ett samspelt team! Varje dag skapar vi en inspirerande och meningsfull skola tillsammans med elever, lärare och vårdnadshavare. En skolmiljö där nyckelorden är lärande, medarbetarskap och sammanhang.

För frågor kring tjänsten kontakta Veronica Ekestam 073 085 44 49 eller Merja Hedbjörk
Urpi 073 089 35 58.
Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

logo

Specialpedagog

Ort
Utgår

2022-10-12

Ansök nu

Dela detta jobb