pedagogjobb.se

Logo

Specialpedagog

Företag Klippans kommun
Ort
Utgår

2021-02-26

Ansök nu

Specialpedagog

Arbetsplatsen

I Klippans kommun är vi drygt 1500 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus att finnas till för våra invånare, företagare och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och satsar mot en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. Som en linje i vårt arbete och för en gemensam kultur, arbetar vi efter vår värdegrund Vi i Klippan och inriktningarna "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet".

Och inte minst, vi jobbar i en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

Till Ljungbyhedsskolan söker vi nu dig som är specialpedagog och som är intresserad av att arbeta hos och tillsammans med oss! På Ljungbyhedskolan arbetar vi för att skapa en lustfylld och stimulerande lärmiljö så våra elever ska få en så god utveckling, såväl kunskapsmässigt som socialt, som möjligt. Vi skapar varje elevs bästa skola!

För mer information: http://www.klippan.se

Arbetsuppgifter

I ditt uppdrag som specialpedagog arbetar du på organisations-, grupp och individnivå med kartläggning, handledning och observation av enskilda barn, elever eller grupper. Du arbetar förebyggande för att undanröja hinder i olika lärmiljöer samt med att utveckla arbetet kopplat till stödinsatser och anpassningar för våra elever i behov av särskilt stöd.

I dina arbetsuppgifter ingår det även att hålla i utbildningar och handleda Ljungbyhedsskolans medarbetare samtidigt som du stöttar skolledningen i arbetet med barn och elever i behov av särskilt stöd. Du ingår också i vårt elevhälsoteam, bestående av två speciallärare, kurator, skolsköterska, SYV, skolpsykolog och skolledning, och medverkar därigenom till en ökad verksamhets- och metodutveckling på Ljungbyhedsskolan.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad grundskollärare, gärna med behörighet i läs-och skriv, och har en specialpedagogexamen. Du har erfarenhet av att arbeta som lärare i grundskola och har du tidigare erfarenhet av arbete som specialpedagog är det meriterande.

Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i ditt dagliga arbete. Du har en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därmed också leda och organisera arbetet mot eleven/eleverna för att skapa studiero och en god lärandemiljö under hela dagen.

Som person är du lösningsfokuserad, prestigelös och flexibel. I ditt arbetssätt är du resultat- och utvecklingsorienterad. Vidare skapar du hållbara relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor samtidigt som du har god samarbetsförmåga. För oss är samarbete en förutsättning för både framgång och trivsel. Du ska aldrig känna dig ensam hos oss.

Utifrån evidensbaserad forskning ser vi att du kan utveckla ditt arbete och vi vill att du har en god vana av och kännedom om att arbeta med digitala verktyg.

Övrigt

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg.

Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Omfattning/Varaktighet

Heltid, Tillsvidare

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Tillträde: Tillträde snarast möjligt.
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Chanette Bellander , Rektor
Telefon 0435-28420
E-post chanette.bellander@ klippan.se

Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst Telefon 0435-28 000

Arbetsgivare

Klippans kommun

Dela detta jobb

Logo
Specialpedagog

Klippans kommun