pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Speciallärare till Vist skola och Norrbergaskolan

Ort
Utgår

2022-10-09

Ansök nu

Speciallärare till Vist skola och Norrbergaskolan

Om arbetsplatsen

Vist skola och Norrbergaskolan ligger i natursköna Sturefors, strax söder om centrala Linköping. Vist skola är en f-6 skola som läsåret 22/23 kommer att ha knappt 350 elever och Norrbergaskolan en F-1 skola med ca 110 elever. Skolans personal är indelade i ämneslag och pedagogiska team, med samverkan mellan skolorna. Här finns en väl utvecklad fritidsverksamhet för alla åldrar. Under hösten 2021 öppnade vi vår nybyggnation som innefattar en fullstor idrottshall, matsal samt bibliotek för både skola och allmänheten. Här har vi närhet till en vacker miljö med en fin och välbesökt badplats.

Arbetsbeskrivning

Som speciallärare har du ansvar för det specialpedagogiska arbetet och arbetet kring elever i behov av särskilt stöd. I ditt arbete förväntas du bidra till att upptäcka och kartlägga elevens stödbehov samt säkerställa att arbetsmetoden som används är forskningsbaserad och utvärderingsbar i så stor utsträckning som möjligt. Din uppgift är att säkerställa en god kvalitet på utredande kartläggning och aktuellt stöd samt upprättande av åtgärdsprogram kring detta. Du kommer att samarbeta med klasslärare runt enskilda elevers behov av anpassningar. Som speciallärare har du en viktig uppgift i att stödja arbetet med elever som riskerar att inte nå de nationellt uppställda målen. Du arbetar med detta både genom klassrumsundervisning och i enskild undervisning. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation och speciallärarexamen med inriktning svenska eller matematik, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har tidigare arbetslivserfarenhet av det pedagogiska arbete som läraruppdraget innebär.

Du har ett positivt förhållningssätt och tillför entusiasm och energi i arbetet. Du har en god förmåga att skapa delaktighet i verksamheten och kan skapa och underhålla relationer på arbetsplatsen. Du har god insikt i hur människor tar till sig kunskap och kan anpassa ditt sätt att förmedla budskap till andra. Du kommunicerar på ett tydligt sätt. Du är trygg i dig själv och ser relationer i dess rätta perspektiv. Vidare tar du ansvar för din uppgift och driver dina processer framåt.  

Du som har en utfärdad lärarlegitimation samt behörighetsförteckning, vänligen bifoga dessa som filer tillsammans med dina ansökningshandlingar när du söker tjänsten. Är du utbildad lärare men ännu inte har ansökt om lärarlegitimation, vänligen bifoga utbildningsintyg. Är du under utbildning till lärare, bifoga studieintyg på hittills avslutade kurser vid högskola eller universitet.

Information om tjänsten

Tillträde: 2023-01-09

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal lediga befattningar: 2

Ref. nr: 10080

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev.

Dela detta jobb

Speciallärare till Vist skola och Norrbergaskolan

Linköpings kommun